Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak kételyeitek a biszexuálisok hűségével kapcsolatban?
Sok embertől hallom, hogy félnek együtt lenni biszex személlyel, főleg azért, mert aggódnak, hogy mi van, ha pont a másik nemmel csalják meg.
Köztetek is van ilyen, vagy biszexként ért olyan tapasztalat, hogy a párotok aggódott, félt, hogy megcsaljátok őket?

9
Tanulj meg olvasni. Hol olvastál olyat hogy minden biszex hűtlen? Sajnálom hogy téged érzékenyen érint. De ha 20x fogjàk feltenni a kérdést akkor 20x fogom leírni a sztorit.

Tessék, ezt pl. te írtad egy másik hasonló kérdésnél:
Volt "hűséges" biszex pasim. Köszi de nem. Vàratlanul hazamentem és a barátját szopta.
Egyik sem képes huzamosabb ideig meglenni farok nélkül. De ha sóvàrog a farok utàn az is kiábràndító. Hányingerem van tőlük.

12
Most is te propagàlod a biszexek hűtlenségèt.

Biszex lányként mondom hogy az hogy biszex valaki meg az hogy nem monogám az 2 külön dolog
Ettől függetlenül én nem bízom a sajàt hűségemben
18l
"Biszexualitás nem egyenlő a megcsalással, sem nyitott kapcsolattal.
Fogalomzavarban vagy kérdező."
Biszex vagyok, én magam úgy gondolom, hogy teljes mértékben egyénfüggő ki mennyire hűséges. Borzalmas dolognak tartom a megcsalást emellett. Csupán érdekelt, ki hogy vélekedik erről. Nem feltétlenül személyes tapasztalatok alapján.
Azelőtt mielőtt még szimplán leszbikusnak tartottam magam, valamiért nekem is voltak előítéleteim a biszex lányokkal szemben. Az volt bennem, hogy szörnyű lenne, ha pont egy férfival csalna meg, hisz undorodom tőlük, és számomra hatalmas trauma lenne, hogy mennyire nem voltam elég neki. Aztán mikor rájöttem, hogy biszexuális vagyok, azt gondoltam mekkora butaság volt ez, hisz én sem csalnék meg senkit...

Nincs, mivel én is bi vagyok, és saját magam miatt tudom, hogy ez a tájékozatlan emberek tévképzete.
Persze van biszex aki hűtlen stb... de az nem a biszexualitásáén múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!