Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért él olyan sokak fejében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él olyan sokak fejében az a tévképzet, hogy minden biszex lány hajlandó hármasozni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 22. 00:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Nos mivel annyira egoisták h úgy gondolják h ha már te az vagy akkor jogukban áll még egy nőt oda hívni, h férfiasságuk nagyobb legyen. Hisz milyen jó lenne az egojuknak ha majd a haveroknak elmondhatja a csajomat is dugtam meg egy másikat is egyszerre, mert csak ENGEM akarnak és az én vágyaimat szolgálják. Férfi fejjel biztosan ezt gondolják hisz eléggé himsoviniszta világban élünk
2021. szept. 22. 01:15
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Eddig úgy 8-9 biszex lánnyal voltam, és mind nyitott volt a hármasra. Kettővel (értelemszerűen) csináltuk is.

Nyilván nincsenek általános igazságok, de a szexuális nyitottságot az ember fejben összekapcsolja... szexuális nyitottsággal. Ráadásul az élet igazolja 90%ban.

2021. szept. 22. 02:40
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Valószínűleg azért, mert vonzza a férfi és a nő is, így két legyet egy csapásra...

Én is biszex vagyok és nyitott a hármasra.

2021. szept. 22. 06:53
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

Mert össze keverik a sokat a mindennel.

Én is bi nő vagyok és hármasoztam már párral. Nagyon jó egyszerre mindkét nemmel átélni a gyönyört.

2021. szept. 22. 07:41
 5/15 anonim ***** válasza:
38%
"Sokak" fejében? Csináltál erre statisztikát?
2021. szept. 22. 09:55
 6/15 A kérdező kommentje:
Ismerkedős oldalon, ha kint van, hogy biszex vagyok, akkor szinte csak nyomorék párok találnak meg. Inkább írnám magam leszbikusnak, de az meg nem vagyok/lehetek, mert sajnos szexuálisan érdekelnek a férfiak, viszont érzelmileg nem.
2021. szept. 22. 19:23
 7/15 anonim ***** válasza:
61%

Minden pár nyomorék, aki hármast keres?

A megfigyelésed azt mutatja, hogy kevés független bi lány van, aki hármasra nyitott a "kereslet"-hez képest. Egy ismekedős oldalon egy pár mi másért regisztrálna.

Ahhoz hasonlitanám, hogy egy óvoda mellett dolgozol és csodálkozol, mennyi 30as pasinak van kicsi gyereke.

2021. szept. 23. 08:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

1!

Amit leírtál ahhoz nem kell binek lenni.

2021. szept. 24. 13:06
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Amiért az a tévképzet is sokaknál, hogy egy biszex fiú ha csaja van akkor biztos keres közbe mellé fiút is.
2021. szept. 25. 14:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

9!

Nálad a pont!

Nem csak a pitcsáknál hiszik így bizony.

2021. szept. 25. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!