Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él olyan sokak fejében az a tévképzet, hogy minden biszex lány hajlandó hármasozni?
Eddig úgy 8-9 biszex lánnyal voltam, és mind nyitott volt a hármasra. Kettővel (értelemszerűen) csináltuk is.
Nyilván nincsenek általános igazságok, de a szexuális nyitottságot az ember fejben összekapcsolja... szexuális nyitottsággal. Ráadásul az élet igazolja 90%ban.
Valószínűleg azért, mert vonzza a férfi és a nő is, így két legyet egy csapásra...
Én is biszex vagyok és nyitott a hármasra.
Mert össze keverik a sokat a mindennel.
Én is bi nő vagyok és hármasoztam már párral. Nagyon jó egyszerre mindkét nemmel átélni a gyönyört.
Minden pár nyomorék, aki hármast keres?
A megfigyelésed azt mutatja, hogy kevés független bi lány van, aki hármasra nyitott a "kereslet"-hez képest. Egy ismekedős oldalon egy pár mi másért regisztrálna.
Ahhoz hasonlitanám, hogy egy óvoda mellett dolgozol és csodálkozol, mennyi 30as pasinak van kicsi gyereke.
1!
Amit leírtál ahhoz nem kell binek lenni.
9!
Nálad a pont!
Nem csak a pitcsáknál hiszik így bizony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!