Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért él olyan sokak fejében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él olyan sokak fejében az a tévképzet, hogy minden biszex lány hajlandó hármasozni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 22. 00:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Rohadt idegesítőek az ilyenek. Ha azt mondom, hogy bi vagyok, akkor rögtön ezzel a f*szsággal jönnek, hogy hármasoznék e. Tényleg, bmeg, más miatt nem is érdemes binek lenni... Az egy dolog, hogy valaki élvezi, de amikor párt keresek magamnak és ez az első reakciója, az visszataszító. Attól még, mert bi vagyok, monogám is és nem szexuális céllal ismerkedek, ha komolyat akarok.

Ilyenkor azt szoktam mondani általában már csak azért is hogy szivassam, hogy igen persze, de csak két másik lánnyal, mert a legtöbb pasi engem egyedül se tud kielégíteni, akkor kettővel meg mégis mit akar? Ha úgyis a másik csajra hárulna a munka nagy része, akkor már inkább két lánnyal lennék, akik tudnak is teljesíteni.

Egyébként abban van igazság, hogy sok pasi béna és a csajok általában jobbak, annyi kamu nincs is az állításban.

2021. szept. 25. 18:59
 12/15 A kérdező kommentje:
7: Állítottam, hogy minden pár nyomorék? Ott van, hogy SZINTE CSAK. Amúgy meg nem a levegőbe beszélek, mert egyszer már én is hármasoztam (értelmes emberek voltak), és onnan tudom, hogy oké szép volt jó volt, de többször nincs kedvem hozzá...
2021. szept. 27. 09:02
 13/15 A kérdező kommentje:
11: Átérzem a dolgot nagyon. Az, hogy egyszer kipróbáltam szingliként, nem jelenti azt, hogy egy poli kapcsolatban akarok lenni két emberrel. Egy kapcsolat számomra is monogám.
2021. szept. 27. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nagyon nem él ez a tévképzet a fejemben, mert mi hármashoz keresünk lányt és tudjuk nagyon jól biszex barátnőm miatt is, hogy nagyon sok biszex lány nem hajlandó belemenni. Szerintem 10-ből 1-2.
2021. szept. 27. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi is így vagyunk ahogy a 14-es
2022. jan. 10. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!