Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él olyan sokak fejében az a tévképzet, hogy minden biszex lány hajlandó hármasozni?
Rohadt idegesítőek az ilyenek. Ha azt mondom, hogy bi vagyok, akkor rögtön ezzel a f*szsággal jönnek, hogy hármasoznék e. Tényleg, bmeg, más miatt nem is érdemes binek lenni... Az egy dolog, hogy valaki élvezi, de amikor párt keresek magamnak és ez az első reakciója, az visszataszító. Attól még, mert bi vagyok, monogám is és nem szexuális céllal ismerkedek, ha komolyat akarok.
Ilyenkor azt szoktam mondani általában már csak azért is hogy szivassam, hogy igen persze, de csak két másik lánnyal, mert a legtöbb pasi engem egyedül se tud kielégíteni, akkor kettővel meg mégis mit akar? Ha úgyis a másik csajra hárulna a munka nagy része, akkor már inkább két lánnyal lennék, akik tudnak is teljesíteni.
Egyébként abban van igazság, hogy sok pasi béna és a csajok általában jobbak, annyi kamu nincs is az állításban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!