Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek az alábbi helyzetbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az alábbi helyzetben? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Egy közös barát lévén találkoztam egy marokkói, itt tanuló sráccal, szívélyes, felszínes barátság/ismertség van köztünk. A Facebookján az van hogy 'Érdeklődés: férfiak és nők'. Jó pasi, örülnék ha lenne valami köztünk, de nem tudom, poénból írta-e vagy tényleg biszex. Amúgy muszlim,de nem tartja szigorúan, pl. iszik. Hogyan derítsem ki, mit tegyek? 23F

2021. szept. 17. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban Muszlim, akkor erősen kétlem hogy ilyet poénból kiírna. Kezdj el közeledni felé, adj jeleket hogy bejön neked, és ha viszonozza ott is a válasz a kérdésedre.
2021. szept. 17. 10:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként amikor kiraktam egy Insta sztorit, amin a Pride-on vagyok, megkérdezte, még tart-e (bár lehet támogató csak). Illetve nem tudom van-e barátnője, mert egy lánnyal szinte mindenhová együtt mennek. Lehet, csak haverok, ez esetben szintén jel, hogy csak lány haverjai vannak.
2021. szept. 17. 10:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak azért írom, hogyha tisztán látjátok a szitut, jobban tudtok tanácsot adni! :)
2021. szept. 17. 10:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Volt/van meleg ismerősöm, és a legtöbbjüknek van legalább egy bárátnője akivel eljár bulizni és a többi. Szóval szerintem veszítenivalód nincs. Egy próbát simán megér a dolog, ha valóban ennyire bejön.
2021. szept. 17. 10:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, már elhívtam kávézni, mondván rég beszéltünk! A válaszára várok. Csak attól félek, nem az, és kínos lesz :(
2021. szept. 17. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha kínos lesz ez van, tovább lépsz, onnan már tudod hogy nem az.

Nyilván az ember fog élete során többször ilyen helyzetben kerülni. De nem lehet folyton ezen parázni, mert hirtelen azon kapod magad hogy ott vagy 40 évesen és kutyád se macskád.

2021. szept. 17. 10:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm!
2021. szept. 17. 10:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene magad kínosan érezned, hiszen kiírta, hogy mindkét nem érdekli, és ha csak burkoltan is, de érdeklődött a Pride után.

Ha szóba hozod a Pride-ot, már meglátod, mi a reakciója. Hogy folytathatod a közeledést. Persze a barátnő után is kérdeződhetsz. Illetve beszélhetsz a fiú "barátaidról" is.

2021. szept. 17. 10:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2021. szept. 17. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:
72%
Kb minden marokkoi meleget ismerek budapesten ☺ Ha megmondod a nevet akkor megmondom mi a szitu.
2021. szept. 18. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!