Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet mégis biszex vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet mégis biszex vagyok? Valaki járt már hasonlóan?

Figyelt kérdés
Megvoltam teljes mértékbe győződve arról, hogy meleg vagyok, eddig csak fiúk tetszettek, azokkal volt kapcsolatom ezidáig, de nemrég megismertem egy lányt és nagyon megszerettem és kezdek úgy érezni iránta, vonzódni hozzá úgy, mint a fiúkhoz. Nagyon meg vagyok ijedve, már elfogadtam magam, úgy tudják rólam hogy meleg vagyok és a lány is. Nem tudom, hogy tudnék közeledni felé, vagy hogy mennyire lenne nyitott erre vagy hogy az adott környezetem miként reagálna rá. 25f

2021. szept. 25. 18:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat, örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen különleges eset.😅

Viszont nem tudom, hogy a lánynak, hogy vezessem fel a dolgot... 🙁

2021. dec. 2. 23:18
 12/16 anonymousreview60 ***** válasza:
94%
A környezeteddel ne foglalkozz! A csajnak meg csak mondd el, hogy csinos és bejön neked. Csodálkozni fog, de akkor is erősitsd meg ezt az álláspontot, és ha jelzi, hogy elfogadja az érdeklődésedet, akkor lépj tovább!
2021. dec. 3. 01:02
 13/16 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Gondolj bele! Biszexként dupla akkora esélyed lenne egy jó szombat estére.
2021. dec. 3. 13:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Éppen ez a gond, hogy aggódok hogyan fog reagálni rá a környezetem. Senki olyan közeli barátnak nem tudtam még erről beszélni, mert ez nekem is idegen számomra.

A lánynál pedig próbálok puhatolózni, de mindig olyan válaszokat ad, hogy abból nem derül ki semmi konkrétum 😅 , de nem szeretném letámadni sem.

2021. dec. 3. 15:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
# 14 A lányok már csak ilyenek. Kicsit konkrétabbnak kell lenned! :)
2021. dec. 3. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez volt, csak fordítva. :D Azóta is bisex életmódot fojtatok. :D
2021. dec. 27. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!