Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a teltebb lányok?
Figyelt kérdés
Valamiért úgy vettem észre hogy a lányok kritikusabbak a külsőségekkel kapcsolatban. Engem a férfiak dícsérgetnek meg bejövök nekik, de lány még sosem dícséret meg.
Tehát leszbikus/biszexuális lányok nektek milyen alkat vonzó? Mi tetszik nektek?
2021. szept. 22. 21:15
21/23 anonim válasza:
Meg mertem írni, hogy nem találom szexinek a duci csajokat, erre 35%... hát nem ez volt a kérdés? Vagy inkább hazudnom kellett volna, írjam azt, hogy minél kövérebb annál jobb?
22/23 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le
2021. szept. 27. 08:06
23/23 anonim válasza:
#Bocsi kérdező, nem neked szólt - csak egy pillanatra kiakadtam, hogy már a kérdésre sem szabad őszintén válaszolni, mert jön a leszavazás.
Dagi csajokat egyébként a pasik sem szoktak agyondicsérni, úgyhogy biztos csini vagy. ;) Inkább arra gondolnék, hogy a lányok nem tanulták meg, hogyan kell udvarolni, talán ezért nem bókolnak. Esetleg legyél Te a kezdeményező, hátha kiderül, hogy igazából tetszel, csak tőled várják az első lépést. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!