Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a teltebb lányok?
Valamiért úgy vettem észre hogy a lányok kritikusabbak a külsőségekkel kapcsolatban. Engem a férfiak dícsérgetnek meg bejövök nekik, de lány még sosem dícséret meg.
Tehát leszbikus/biszexuális lányok nektek milyen alkat vonzó? Mi tetszik nektek?
#9 vagyok
Igen amiatt.Mert utálom az egészet:)
Viiszont nem nézem le őket és semmi ilyenről nincs szó.Csak egyszerüen nem
A csini lányok jönnek be. Az alacsony, pici, vékony, formás lányok leginkább. Kis fölösleg nem lenne baj, de duci már nem tetszik.
Én magas és normál testalkat vagyok, közepesen csinos.
Kérdező az, hogy súlyban megállt a fogyásod az egyáltalán nem jelent feltétlen rosszat, vagy hogy már nem fogysz, szóval ne add fel semmiképpen emiatt.
Amugy nekem személyiség szintén, de a külsőt kell nézni csak az számít,hogy afroamerikai legyen és egyáltalán nem számít semmilyen túlsúly :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!