Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok nektek bejönnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönnek a teltebb lányok?

Figyelt kérdés

Valamiért úgy vettem észre hogy a lányok kritikusabbak a külsőségekkel kapcsolatban. Engem a férfiak dícsérgetnek meg bejövök nekik, de lány még sosem dícséret meg.

Tehát leszbikus/biszexuális lányok nektek milyen alkat vonzó? Mi tetszik nektek?

2021. szept. 22. 21:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
személyiség
2021. szept. 22. 21:18
 2/23 anonim ***** válasza:
21%

A lányok általában azokat dícsérik akik rondábbak náluk.

Akiket le qrváznak na azok a jobb csajok.

2021. szept. 22. 21:27
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit értünk telt alatt. Egy bizonyos szint után már zavaró, főleg ha egészségtelen életmód miatt.

Régen a vékony lányok jöttek csak be, aztán összejöttem egy teltebb lánnyal és nem zavart egyáltalán, sőt iszonyat szexi volt és jól állt neki. Mondjuk sokat hozzátett a személyisége és a kisugárzása. Szerintem a magabiztosság és a jó kisugárzás amúgy is mindent visz.

2021. szept. 22. 21:32
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

#2 max a heteroknál.

Biszex vagyok, és pont nem féltékenységet érzek ha meglátok egy szép lányt, hanem egész mást.

A kérdés meg egyértelműen biszex lányokhoz szólt.

2021. szept. 22. 21:36
 5/23 A kérdező kommentje:

Telt alatt 5-10 kiló felesleget értek. Gyakran sportolok, igyekszem egészségesen táplálkozni is, 20 kg fogyáson már túl vagyok, csak egy ideje megállt.

Nekem egyébként bejönnek a teltebb lányok is, csak kíváncsi voltam mások hogy vannak vele

2021. szept. 22. 21:42
 6/23 A kérdező kommentje:

Örülök hogy rajtam kívül is vannak még ilyen lányok akiknek a személyiség fontos

2021. szept. 22. 21:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

#5 5-10 kilo felesleg engem pl egyáltalán nem zavarna. Ha vonzó személyisége van valakinek, akkor pont nem érdekel pár kiló túlsúly. Sőt, van akinek direkt jól áll.

Ügyes vagy hogy ennyit fogytál.

2021. szept. 22. 21:48
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen :)
2021. szept. 22. 21:49
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem őszintén nem,mivel én az vagyok.Éés jóval több túlsúllyal mint 5-10 kg.
2021. szept. 22. 22:02
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm

És emiatt nem jönnek be? Mert te is telt vagy?

2021. szept. 22. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!