Fiúk! Bejönnek a magasabb teltebb lányok vagy csak az alacsony tökéletes alkatú?
Figyelt kérdés
Kb 170-175 cm magasra gondolok és olyan 70-73 kg körülire. Ez már sok vagy még belefér?2019. aug. 10. 20:16
1/24 anonim válasza:
kicsit sok, mert ha fiatalon már ennyi akkor mi lesz 30 év múlva? am inkább az arc a fontos
2/24 anonim válasza:
Bejönnek a telt lányok. Azonban csak a teltek, mert egyesek a zsírdisznókat is annak hívják.
3/24 anonymousreview60 válasza:
A telt lányok tetszenek. Salma Hayek, Christina Hendricks.
4/24 anonim válasza:
Volt egy 180 cm/ kb 75-80 kilós barátnőm, úgy nézett ki, mint Xéna a harcos királynő. Na ő bejött. Arányos volt, csinos, és szép.
De a dagadt, trampli nők nem tetszenek.
5/24 anonim válasza:
Ez még belefér, kövérebb azért ne legyen, de ez így a pont van mit fogni rajta kategória, amit én pl. imádok.
6/24 anonim válasza:
Tud tetszeni, de számomra amúgy sem a testalkat az elsődleges szempont, tud tetszeni a vékony és a telt, sőt még a duci alkat is. Külső tekintetében inkább az arcot tartom fontosabbnak (szemek, mosoly stb.), amúgy pedig a belső az ami dönt.
7/24 anonim válasza:
170/90 körül eltudok képzelni olyan lányt ami tetszene
persze arányosan
8/24 nemaRendőrség válasza:
Asszony 182cm 78kg körüli szerintem, de egyáltalán nem kövér. Alapból gyerekkorától sportol, velem is jár edzeni konditerembe. Izmos, de mégis nőies.
Én alapból a magasabb lányokat kerestem, te 170el alacsony vagy nekem
9/24 anonim válasza:
Én a kövér lányokat szeretem, ezért ez nekem kevés. Persze egy ilyen alkatú vagy ennél vékonyabb lány is belefér, ha minden jó vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!