Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti el tudnátok fogadni egy ilyen srácot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tetszik a férfiak teste is, pont mint a nőké. Ha nézek a neten képeket, egy szexi férfitestre is beindulok pl. Alapvetően viszont a lányok vonzanak, utcán is mindig őket nézem meg. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy lefeküdjek egy fiúval, de csak ha nagyon bejön, és normális, nem ilyen affektálós. Egyébként monogám vagyok, és ha barátnőm lenne, sose csalnám meg, illetve családot is szeretnék talán egyszer. Egy ilyen srácot el tudtok fogadni, vagy ez taszít titeket?2021. aug. 17. 00:58
1/3 anonim válasza:
magyarul biszexuális vagy.
ebbe nincs semmi taszító, (annak aki elfogadja) ne félj nagyon sok lány van aki elfogad úgy ahogy vagy.
2/3 anonim válasza:
Szerintem igen.
Fent vagyok társkeresőn már egy ideje, és a lányok 20%-a biszexuálisnak írta be magát.
3/3 anonim válasza:
Semmi gáz, a modern gondolkodású lányokat ez nem zavarja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!