Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most akkor honnan tudjam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor honnan tudjam, hogy a lányokhoz is vonzódom?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki nagyon tetszik nekem. Mindig nézegetem a képeit stb. 2 évvel idősebb nálam.

Tetszik a stílusa, az arca nagyon szép. Szeretem a természetét. Vicces, kedves, megmondja a tutit ha valami olyan van.

Vagy most akkor csak példaképkènt tekintek rá?

Vagy bi lennék?

Valaki aki tényleg az: Hogy jöttél rá, hogy az vagy? Hogyan kezdődött?

2021. aug. 8. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Ha el tudod vele képzelni azt is, hogy szexuálisan együtt legyetek, akkor lehet benned bi hajlam. De amíg ki nem próbálod, addig semmi nem biztos.
2021. aug. 8. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy bi.

Azért mert szerinted szép egy lány meg jó a stílusa.

Nálam is van olyan youtuber akinél tetszik amit mond meg be tudom sorolni a szép kategóriába de ettől még nem feküdnék le vele meg nem vagyok meleg

2021. aug. 8. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ezt kérdezned kell, akkor nem vagy biszex.

Érzel-e vágyat arra, hogy csókolózz ezzel a lánnyal, szexuális kapcsolatot létesíts vele, esetleg szerelmi kapcsolatba lépj vele? Ha nem, akkor nem vagy biszex.

2021. aug. 8. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!