Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van annak valami neve, hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van annak valami neve, hogyha lányként elsősorban a lányokhoz vonzódom, és a fiúk felé csak "bi-curious" vagyok?

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Simán biszex vagy csak női preferenciával. A biszexség egy skála. Te a leszbikus végponthoz állsz közelebb. Kevés az olyan biszex aki a skála közepén van, vagyis egyformán vonzódik a két nemhez.
2020. dec. 21. 00:28
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2020. dec. 21. 00:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak akik febfemnek (female exclusive bisexual females) hívják magukat, de ez nem valami külön szexualitas, vagy identitás, csak egy név, amivel körülírhatod azt, hogy olyan bi vagy, aki inkább a nők felé húz.
2020. dec. 21. 00:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs szerintem. Én is pontosan ilyen vagyok.

27/F

2020. dec. 21. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!