Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom,hogy lànyként valóban vonzódom-e a lànyokhoz vagy csak egy "fellàngolàs"?
Azt biztosan tudom ,hogy a fiukhoz vonzódom. Viszont azt vettem észre hogy megszoktam nézni a lànyokat is ,mármint úgy rendesen. És elég szépnek tartom a női testet. Néha azon is gondolkodom ,hogy milyen lehet lànnyal csókolózni és lehet kikéne próbàlnom ,de mégse mehetek oda egy spontàn lànyhoz ,hogy " figyu te nagyon szép vagy van kedved smàrolni?" mert ez így nagyon gàz ,de baráti körömben sincs akivel csak a próba kedvéért lehetőségem lenne kipróbálni . De mindeközben jelenleg egy kapcsolatot csak fiúval tudnék elképzelni .Szóval az lenne a kérdésem ,hogy milyen jelei vannak annak ha leszbikus/biszex vagy? Vagy mi az ami már túl mutat azon hogy heteró valaki?
18L
Nekem is vannak ilyen gondolataim. Én sem tudom hogy kezdeményezhetnék lánynál, vagy hogy egyáltalán hogy fogadnák. Már csak egy csók erejéig hogy milyen.
21l
Ez egy buliban vagy kis iszogatásnál összejöhet egykèt csók tipi-tapi utánna èszre veszed akarod-e.
Felesègem előtti kapcsolatokban a legjobb barátnő sűrűn ott aludt nálunk bulizni ès ő nálluk ez nem volt tabu nyalták falták egymást èn csak a csajomhoz èrhettem ez volt nálluk a bevált nem zavart
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!