Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki számára megközelítőleg olyan izgató egy szép férfi fenék, mint egy farok?
Jelen! 28/L
De nem azért izgató, mert arra gondolok de behatolnék oda.
Hanem, mert szexi, ha a férfi hátsója sem lapos. ;)
Nekem tetszik, ha egy srácnak szép formás a feneke.
Van akinél nadrágon keresztül is látszódik, mennyire formás neki.
Szerintem izgi látvány.
Utolsó!
Én srác vagyok, állítólag formás hátsóval. Nekem nagy kedvencem feszülős super skinny farmereket hordani, de abból is azt a fajtát ami fenéken is teljesen feszes, passzos, és kiadja a formákat. :)
Erről mi a véleményed, bejön ha egy srác láttatni engedi a hátsóját egy ilyen farmerban?
Így van, ezt írtam, hogy nekem bejön!!!
Ha már egyszer szép feneked van, nem kell titkolnod, meg hagy élvezzék mások is a látványát!!
Neked is jó, ha nézik, meg aki nézi, annak is örömet szerzel vele!!!
Gratulálok hozzá!
:)
Köszi! :)
Csak bennem mindig az volt eddig hogy nem túlzás az hogy úgy feszül a hátsómra mint nektek csajoknak? Majdnem minden srácnak lóg a seggén a nadrág, szinte senkinek nem simul oda, nemhogy rá is feszüljön. Nekem meg ehhez képest tök feszes mint a lányokon, ráadásul picit be is vág, ugyanúgy mint nektek. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!