Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, biszex hármasnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, biszex hármasnál előfordult valaha, hogy ti mutattátok meg wgy pasinak, hogyan kell jól szopni? Vagy legalábbis, hogy ti hogyan szoktátok?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor ez izgalmas játék lenne?

tegnap 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Nekem egy lány barátom vibrátoron mutatta meg 😀 de o tanított sminkelni (crossdresser vagyok) meg mindent, hogyan legyek csajos
tegnap 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem voltál megilletődve/zavarban, ahogy mondta hogy mit csinálj ?
tegnap 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, az csak egy vibrátor :) inkább vicces volt, ahogy ott szopkodtam, de hasznos volt, mert amikor sraccal voltam először, elég ügyes voltam
tegnap 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
De jó hogy tudtál valakit ilyenre találni :)
tegnap 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy ilyen harmasban benne lennek xd
tegnap 13:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, a kérdés nőknek szólt, és eddig 5 válaszból 5 pasitól érkezett.
tegnap 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Még egy válasz pasitól: szeritnem minket nem kell tanítani, általában alapból jobban csináljuk.
tegnap 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!