Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagyok? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok? Többi lent

Figyelt kérdés

Már régóta párom van. Nagyon szeretem. Viszont mostanában arra lettem figyelmes, hogy elkezdtem a nők után érdeklődni. Sosem fordult még elő ilyen velem. Eléggé furcsa érzés.

Ha látok egy csinos lányt az utcán, akkor megnézem. Mostanság elgondolkozom, hogy milyen lehet lánnyal lenni akár szexuálisan, vagy csak együtt élni. Egyre jobban kételkedem magamban. Biszex lennék? Őszintén nem tudom a választ még.

22N

2021. júl. 6. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Én is így voltam vele amíg ki nem próbáltam és ott bizonyosodott be nálam
2021. júl. 6. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
19%

Akkor leszel biszex ha elhiszed magadról hogy az vagy. Az embert a morál, az erkölcs vezeti jó útra. Akkor is ha az “érzései” mást mondanak.

Gondolj azokra a hősökre, akik elfuthattak volna, ám legyőzték magukban a túlélés érzetét, és hősi halált haltak. Felülkerekedtek önmagukon, és győztek.

Tudom most záporozni fog a sok kis jellemtelen libero dislikeja.

De mivel ők akaratgyengék, és ezt a szintet nem tudják elérni, ezért csak a megvetésük kifejezése marad.

Te légy ettől több!

2021. júl. 6. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
21%
A világ összes nője biszex.
2021. júl. 6. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
20%
Ez hülyeség, vannak leszbikusok is.
2021. júl. 6. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
24%
#4 Jah tényleg, őket hírtelen el is felejtettem.
2021. júl. 6. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!