Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Leszbikus, biszex lányok ti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus, biszex lányok ti a majd a gyereketeket melegnek fogjátok nevelni?

Figyelt kérdés
Ha majd lesz gyereketek es azt a csaladmodellt látja amibe vagytok szerintetek ő is meleg lesz? Vagy eleve annak próbáljátok már nevelni? Mit tennétek ha full heteró keresztény lenne a gyereketek?

2021. júl. 3. 17:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Abban mi a lázadás, hogy már ovis koromban is érdekelt, hogy a többi srácnak milyen, mekkora a kukija. Mindeközben otthon még ott tartott a szexuális felvilágosításom, hogy a lányoknak nunijuk, a fiúknak kukijuk van, és pisilésre használják.

Ez a lázadás, amit te emlegetsz, úgy hülyeség, ahogy van.

#14 vagyok.

2021. júl. 6. 08:34
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én oviban már “szerelmes” voltam egy lányba. Mindig minden játékomat nekiadtam.

Tiniként rengeteg filmet csak azért néztem, mert olyan nő játszott benne aki bejött.

Azt se tudtam még ilyen korban hogy mi az hogy hetero/homo/bi.

Nem tudom eldönteni hogy lázadásból vagy divatból voltak ilyen érzéseim. Amúgy tuti hetero vagyok.

2021. júl. 6. 08:53
 23/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem fogják “direkt” melegnek nevelni szerintem, tehát nem szűrik ki a hetero dolgokat, mivel nem tudják. De az tuti, hogy az a gyerek, akinek két anyja vagy két apja van, az égészen 18 éves koráig, amíg le nem léphet, szívni fog rendesen. Lásd suli, kiröhögik, otthon, másnál nem ez van, egy barátot/barátnőt sem fog merni haza vinni. Kirekesztettek lesznek, csak mert a szüleik papás-mamást akartak játszani egykor..
2023. dec. 25. 06:08
 24/24 anonim ***** válasza:
52%

A legostobább hozzászólásokat a kérdező produkálta.

Gőze sincs a szexuális identitásokat illetően.

2023. dec. 28. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!