Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit gondoltok erről a beszélge...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a beszélgetésről?

Figyelt kérdés

Pár hete történt, nem érintett meg csak most nézegettem az üzeneteimet és eszembe jutott mi történt.

Nem kifejezetten akartam barátkozni azzal a ki rám írt a egy általa kitett barátkozós kérdére írtam egy kommentet.

Ti mit gondoltok róla?

Kicsi háttér:

Ismerkedés kategórián belül a BARÁTKOZÁS kategóriába kirakott egy kérdést az adott személy, hogy szívesen beszélgetne más biszex, meleg férfiakkal, de csak max 21 éves korig, mert ő még csak 20.

Erre kommentben oda írtam, hogy igaz 23 vagyok, de szívesen barátkozom ha ez még nem túl nagy kor különbség.

Ezek után ez a beszélgetés zajlott le:

(Kérdező):

Szia, láttam a kommentedet,gondoltam írok, nálam a 23 nem túl sok xD én 20 vagyok.

Mi az ismerkedés célja nálad? :)

(Én):

Szia,

Van barátnőm, így barátkozás, esetleg közös sportolás (ne gondolj rosszra).

Régóta érdekelnek a fiúk, de még soha semmit sem csináltam, szóval ezek kibeszélésére is jól jöhet egy szintén biszex haver.

(Kérdező):

En nem gondoltam semmire, ezek utam plane nem xd csak azt nem értem, hogy ha van egy baratnod, akit (elméletileg) szeretsz és tisztelsz, miért akarsz fiukkal ismerkedni, meg ha online is? Csunya dolog ez, vagy netan a csajod tud rola és azt mondta, hajrá Bandi, ismerkedj nyugodtan?

(Én):

Barátság kategóriába tetted ki. Tisztán leírtam, hogy csak barátság szempontjából írtam vissza. A kondiba járást még felvetettem, mert gyakran megyek és oda sem lenne rossz egy haver, de direkt zárójelben oda írtam, hogy ne gondolj rosszra.

Plusz azzal kezdtem a mondatot, hogy barátnőm van. Ha megakarnám csalni vagy akármit csinálni, ami nem fér bele a párkapcsolatomban szerintem titokban tartanám vagy legalábbis nem ez lenne az első dolog amit elmondok!

Amúgy barátnőm tudja, hogy biszex vagyok és nem hiszem, hogy problémája lenne a dologgal ha csak barátség szintjén van.

Csak nyílván a biszexualitásomat nem tárgyalom hetero barátaimmal, ezért is kommenteltem a kérdésedre.

Szerintem ebben semmi rossz nincs.

---------------------------------------------------------

Szerentetek úgy hogy párkapcsolatban vagyok nem barátkozhatok LGBTQ+ tagokkal úgy hogyan amúgy nincs az életemben ilyen személy, akivel lehet ilyen témákról beszélgetni?

Tényleg én vagyok a "rossz" a szituációban?

A kérdezővel szerintem amúgy sem jöttem volna ki a írása alapján, de felzaklatott, hogy ilyen emberek léteznek.

2021. jún. 12. 00:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd később rájössz.
2021. jún. 13. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Értem, szóval képtelen vagy bármelyik állításodat is megmagyarázni, gratulálok, okos vagy.
2021. jún. 14. 05:07
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell megmagyarázni. Majd az élet igazol :) De erre majd úgyis rájössz magadtól is :)
2021. jún. 14. 08:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Te meg hülyeségeket beszélsz, nem kell elmondanom, majd rájössz🤦🏼‍♀️
2021. jún. 14. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Könnyebb engem hülyének nézni, mint elfogadni az igazságot :)
2021. jún. 14. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!