Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szoktak még Skypeon beszélni ?
Figyelt kérdés
Akár idősebbek fiataloknak történetet mesélnek el kalandjaikról, maszturbáláshoz tippek, tapasztalatok stb. Csinálnak még ilyet fiúk ? Vagy a skype az már elavult ? Egy ilyen beszélgetés egy fiúval/férfival működet úgy is vajon, hogy nem küldenek képeket, vagy nem adnak ?2020. dec. 26. 17:16
1/8 anonim válasza:
én pl most kezdtem el ismerkedni egy fiuval skype-on, véleményem szerint nem azon fog múlni a dolog, hogy most a két fél küld e egymásnak képet vagy sem
2/8 anonim válasza:
Szoktam én is skype-on beszélgetni. Van akivel ki is vertük együtt és olyan is akivel csak dumálunk.Nem elavult a skype,sokan szeretik.
3/8 anonim válasza:
Uh, nagyon kell vigyázni.
Főleg, ha fiatal vagy...
Engem egyszer felvettek skypeon, hogy leszopom magam és zsaroltak vele.
De amúgy mostmár jobban vigyázok és discord.
4/8 anonim válasza:
Én is szoktam. Szerintem nem elavult,és többfajta csoport is van.
5/8 anonim válasza:
4. válaszadó, milyen csoportok ezek, amiről te most beszélsz? baráti vagy random emberek vannak benne?
7/8 anonim válasza:
Néha szoktam,de nem beszélgetni(mert ahhoz túl félénk vagyok),csak kiverni másik sráccal(már amikor van hozzá partner)
8/8 anonim válasza:
Szoktam chatelni és videóhívásozni is skypon 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!