Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TApasztaltabb, biszex nők, ti miben vagytok mások azzal a nővel,aki nem csak szimpatikus számotokra, hanem többet akartok tőle?
Többet dicsérem, bókolok, apró kedvességek/ segítségek. Igyekszem fent tartani a szemkontaktust ha beszélünk. Többet mosolygok rá, többet keresem a társaságát, mint általában a többiekét. Máshogy beszélek vele, igyekszem kétértelmű utalásokat adni, viccesen a szexualitás felé, innen már a reakciókból levágod, hogy befutó vagy, vagy megy a levesbe :D
Chatelés közben esetleg az emojik használata is sokat segíthet.
Érdeklődöm iránta, sokat kérdezem a hobbijarol vagy olyan dolgokról amiket szeret, közben a fejemben jegyzetelek majd ezeket a következő beszélgetésben fel is hozom. Többen már lepődtek meg, hogy wow!emlékszel rá? ;) Pedig egy ártalmatlan közömbösnek tűnő kérdést tettem fel, de mindig vissza utaltam. Innen látta hogy valóban figyeltem rá és nem csak udvarias kerdezoskodes volt.
Nagyjából ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!