Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a beszélgetésről?
Pár hete történt, nem érintett meg csak most nézegettem az üzeneteimet és eszembe jutott mi történt.
Nem kifejezetten akartam barátkozni azzal a ki rám írt a egy általa kitett barátkozós kérdére írtam egy kommentet.
Ti mit gondoltok róla?
Kicsi háttér:
Ismerkedés kategórián belül a BARÁTKOZÁS kategóriába kirakott egy kérdést az adott személy, hogy szívesen beszélgetne más biszex, meleg férfiakkal, de csak max 21 éves korig, mert ő még csak 20.
Erre kommentben oda írtam, hogy igaz 23 vagyok, de szívesen barátkozom ha ez még nem túl nagy kor különbség.
Ezek után ez a beszélgetés zajlott le:
(Kérdező):
Szia, láttam a kommentedet,gondoltam írok, nálam a 23 nem túl sok xD én 20 vagyok.
Mi az ismerkedés célja nálad? :)
(Én):
Szia,
Van barátnőm, így barátkozás, esetleg közös sportolás (ne gondolj rosszra).
Régóta érdekelnek a fiúk, de még soha semmit sem csináltam, szóval ezek kibeszélésére is jól jöhet egy szintén biszex haver.
(Kérdező):
En nem gondoltam semmire, ezek utam plane nem xd csak azt nem értem, hogy ha van egy baratnod, akit (elméletileg) szeretsz és tisztelsz, miért akarsz fiukkal ismerkedni, meg ha online is? Csunya dolog ez, vagy netan a csajod tud rola és azt mondta, hajrá Bandi, ismerkedj nyugodtan?
(Én):
Barátság kategóriába tetted ki. Tisztán leírtam, hogy csak barátság szempontjából írtam vissza. A kondiba járást még felvetettem, mert gyakran megyek és oda sem lenne rossz egy haver, de direkt zárójelben oda írtam, hogy ne gondolj rosszra.
Plusz azzal kezdtem a mondatot, hogy barátnőm van. Ha megakarnám csalni vagy akármit csinálni, ami nem fér bele a párkapcsolatomban szerintem titokban tartanám vagy legalábbis nem ez lenne az első dolog amit elmondok!
Amúgy barátnőm tudja, hogy biszex vagyok és nem hiszem, hogy problémája lenne a dologgal ha csak barátség szintjén van.
Csak nyílván a biszexualitásomat nem tárgyalom hetero barátaimmal, ezért is kommenteltem a kérdésedre.
Szerintem ebben semmi rossz nincs.
---------------------------------------------------------
Szerentetek úgy hogy párkapcsolatban vagyok nem barátkozhatok LGBTQ+ tagokkal úgy hogyan amúgy nincs az életemben ilyen személy, akivel lehet ilyen témákról beszélgetni?
Tényleg én vagyok a "rossz" a szituációban?
A kérdezővel szerintem amúgy sem jöttem volna ki a írása alapján, de felzaklatott, hogy ilyen emberek léteznek.
“ Én is biszexuális vagyok (nő vagyok), de nem barátkozom leszbikusokkal meg biszexuálisokkal sajnos a rossz tapasztalatok miatt. Előbb-utóbb mindig többet akartak.”
Akkor miért is vagy biszex?
Nem veled van a gond, hanem azzal, hogy eltérően határozzátok meg a barátságot, és azzal, hogy ő ezt nem látja be.
A Te értelmezésedben ez hagyományos barátság beszélőviszonnyal, közös (nem a szexualitás megélését tartalmazó) tevékenységekkel, programokkal.
Ezzel szemben ő barátság alatt egyfajta ismerkedést, akár "szexbarátságot" ért.
Mindenki elsősorban magából indul ki. Saját magából kiindulva, de rólad feltételezi, hogy nem lennél képes hűséges maradni.
Amit támad, és ami miatt téged megbélyegez az nem Te vagy hanem saját maga.
4: mint írta, nem BARÁTKOZIK
ha párkapcsolatot, szexet akar egy nővel, nyilván keres, de barátságra nem, mert mint írta.
Bár kicsit ellentmondás, mert akkor hetero nővel sem illene barátkoznia, mert a leírása alapján ő, mint bi nő előbb-utóbb rá fog mozdulni :)
Beszélgetni szívesen beszélgetek esetleg egy társaságban, egy diszkóban vagy bárhol, de szorosabb baráti kapcsolatot nem alakítok ki velük, ha pedig tetszik egy nő, akkor azzal nyilván máshogy kommunikálok. Nem azt mondtam, hogy nem szólok biszex vagy leszbikus emberekhez, hanem nem barátkozom velük.
Miért kell mindig mindenhez odairni, hogy kivételek persze vannak? Természetesen ez nem húzható rá mindenkire, de gondoltam ez egyértelmű a válaszomból adódóan, mivel biszexuálisként írtam.
"Bár kicsit ellentmondás, mert akkor hetero nővel sem illene barátkoznia, mert a leírása alapján ő, mint bi nő előbb-utóbb rá fog mozdulni "
Amit mondasz az abszurd. Az, hogy velem, biszexuális nővel előbb-utobb kikezdenek a leszbikus/biszexuális nők az teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!