Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok teljesen bizonytalan magamban? Miért nem tudom, hogy mit akarok? F
Rgy az egyben ugyan ezt erzem mint te kérdező, magamra ismertem.
Én most leszek 24 a nyáron, szintén pasikra vertem ki, volt barátnőm még fiatalabb koromba, van aki iránt érzek kötődést és ilyen "nagyon szeretek vele lenni" érzést, persze szex nem biztos hogy működne vele.
Ha gondolod, privátba kibeszélhetjük. :)
Szerintem idő kell... én is így voltam, a srácok szexuálisan mindig is jobban vonzottak, de érzelmi kapcsolataim lányokkal voltak először - viszonzott és nem viszonzott is. És a szex is működött lánnyal... és mivel szerelmesnek is éreztem magam, össze is házasodtunk egész fiatalon és jöttek a gyerekek is. A pasikat ugyanakkor nagyon kívántam, de általában valami miatt egyikkel se volt igazán jó.... és azt éreztem közben, nem tudnék smárolni sráccal és dugni se és szerelemes se lennék fiúba - ez csak kamaszos fiús szex, farokverés egymásnak, ilyesmi.... Aztán pár évvel később találkoztam egy sráccal, és kiderült hogy mennyire tévedtem - mert ezzel a sráccal a csókolózástól a szopáson át a dugásig minden felkavaróan jó volt. De ehhez évek kellettek - biztos nekem is meg kellett érnem hozzá belül valamennyire, és az is kellett, hogy találkozzak egy külsőleg és belsőleg is nagyon vonzó és kívánatos, igazán nekem megfelelő partnerrel. Persze ő sem volt mindenben megfelelő, mert csak én lettem szerelmes belé, ő belém nem, csak tetszettem neki valamennyire, és hát lefeküdtünk párszor....
Szóval szerintem várj, meg fogod találni előbb-utóbb azt, aki kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!