Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire jelent gondot a leszbikus/biszexuális nőknek?
25 éves vagyok, biszexuális, de nem rég lett vége egy 7 éves kapcsolatomnak (pasi), előtte nem volt komolyabb kapcsolatom, lánnyal már csókolóztam, odáig jutottam egy, hogy én csak megujjaztam, de ennél több nem volt részemről, másik lány részéről volt több is, amit ő csinált.
A csajokkal kapcsolatban elég szűznek számítok, vagy nem is tudom, hogy hogy mondjam. Ez mennyire lehet probléma ebben a korban, hogy ennyire tapasztalatlan vagyok?
Engem egyáltalán nem zavar. Több kezdő partnerem is volt, és minddel jó volt az együttlét.
19/L
van akit zavar van akit nem. Ez teljesen egyén függő.
Annyi hogy van aki szereti tanitani a másikat, van aki tanulni szeretne na azt kerüld mert nem fogtok messzire jutni. És persze a van aki együtt szeretne tanulni.
Férfiként mondom, hogy cseppet se aggódj.
Ha olyan lánnyal akadsz össze, akivel megvan a szikra, a kémia, hidd el minden megy majd magától, és minden működni fog.
De a szexben egyébként még néha jól is állhat egy kis ügyetlenség. Néha még ez is szexi tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!