Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire kritikusak a nőkkel szemben? (Bőv. Lent).
*A lányok mennyire kritikusak a többi lánnyal szemben?
Bocsi a kérdőjel lemaradt😅
Szerintem is emberfüggő ez, nem pedig attól függ hogy nő vagy férfi az illető.
#4 nem minden nő kényes, én sem vagyok az, nem kell általánosítani. Igényes emberekkel kezdek, szóval nem félek attól hogy rossz ízű vagy szagú lesz.
Alapvetően a nők kritikusabbak, legalábbis én ezt tapasztaltam, szintén.
Viszont mindenkinek vannak preferenciái, van akiknek a vékony lányok tetszenek, van akiknek a ducibbak. Meg van akit nem érdekel.
Ha eljutsz egy lánnyal a szexig, akkor tetszel neki. Már ruhában is látja hogy túlsúlyosabb vagy, és úgy fogsz bejönni neki, nem fogja zavarni.
Azt viszont a nőkből kevésbé nézem ki hogy tapintatlan megjegyzéseket tegyenek, sőt ha érzik hogy kevés az önbizalmad akkor bíztatni fognak.
De egyébként vannak olyan biszexek/ leszbikusok akik nem akarnak adni, csak kapni, még megnevezés is van rájuk, ők a pillow princessek. Találhatsz ilyet, főleg ha csak szexkapcsolatot akarsz, nem rendes kapcsolatot.
Akinél ilyen probléma van, ott valami betegség vagy a higiénia hiánya áll a háttérben.
Nem volt még olyan barátnőm akinek rossz íze vagy szaga lett volna. Sőt inkább kifejezetten jó ízük volt, nem véletlen imádom lányokkal az orális szexet.
Nem hiszem, hogy ez problémát okozna nekem speciel, ha amúgy szimpatikus vagy.
Nekem normál alkatom van, nem vagyok vékony, van egy kis husi. Viszont próbálok edzeni, hogy azért feszesebb, formásabb legyek, ahol kell, nekem ez fontos. Kimondottan fogyni nagyon nehezen tudok, úgyhogy ez nem érdekel máson se.
Örülnék, ha a partnerem is tornázgatna kicsit az alakjára, de mivel én sem vagyok tökéletes, ezért nem lenne kizáró ok egy nálam husibb csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!