Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Discordon miért van ez?
13-4 évesen az emberek manapság keresik önmagukat, és mivel a szexuális irányzatok manapság nyílt témák, ezért mernek belevágni abba, hogy ezen részüket is megtalálják.
Nyilván ez nem jelenti azt, hogy ez igaz is, mert kamaszként minden meglátásunk az életre csak egy tipp.
Én is például ilyen "modern ifjú" vagyok és ekkora koromban meg voltam győzödve, hogy leszbikus vagyok. Egyszerűen undorodtam ránézni egy férfi nemiszervére. Aztán 16-7 éves koromban a romantikus regények hatására rájöttem, hogy a férfiak igenis tudnak szexik és érzelmesek lenni, majd meg is ismertem a páromat (akivel immár 3 éve vagyok együtt). Meglehet, hogy van bennem egy irány a lányok felé, és meglehet, hogy biszex vagyok (bár nőkkel csak testi kapcsolatot tudnék elképzelni, érzelmi kötődést nem). Ugyanakkor az az állításom megdőlt, hogy "100% leszbi vagyok". És nincs ezzel semmi probléma, hisz fejlődtem, jobban megismertem magam, a nememet és a másik nemet is.
És végülis hogy a viharba ne is gondolnánk ilyenre 13-4 évesen, amikor leginkább nemtársainkkal jövünk ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!