Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
11 éve vagyok házas és nagyon szeretem a férjemet. Eddig azt hittem hogy ő is engem de már nem tudom mit higgyek... A férjem biszex ezzel mindig tisztába voltam. Nem zavart. Volt már előttem ilyen kapcsolata is. Mindenkinek van múltja. Van 2 gyerekünk is. Minden jó volt. Nagyon kedves velem. Bújik, csókol, ölel. Azt mondja nem tud nélkülem élni én vagyok élete szerelme. De a napokban ide adta a telefonját hogy tegyek rá valamit és meg láttam hogy szextárs keresőkön van fent. Férfit keres alkalmi szex kapcsolatra. A szívem össze szorult. Azt hittem abban a pillanatban hogy meghalok. Nem , nem dramatozálom túl. Kavarognak a gondolatok a fejemben. Nekem mindegy hogy nő vagy férfi a szex mással megcsalás. Nem tudom hogy volt is már valami vagy csak nézelődik de ezt nem bírom el viselni.... 1 x ki derült évekkel ezelőtt hogy volt egy afférja de megbocsájtottam neki. Megbeszéltük. Tudom hogy én vagyok a hülye de ezt akkor sem értem. A szex nem rossz de nem is jó. Én vagyom rá de ő sajnos nagyon hamar el megy. Nem ujjaz nem nyal azt mondta nem szeretni. Azt gondoltam nem baj. Van ilyen. De így át értékelődött bennem minden. Nem akarom hogy ezt tegye... kérlek ne bántsatok így is elég szarul érzem magam.

2021. ápr. 27. 12:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én egy bisex pasi vagyok és amikor ezt elmondtam a feleségemnek nem hitte el. És azt akarta hogy menjek el egy melegszaunába. Addig erőltette hogy elmentem.

Mire hazaértem teljesen leitta magát, hogy miért nem fordultam vissza.

Azóta inkább próbálom elnyomni magamban.

2021. ápr. 28. 10:29
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy biszex párnál mindig ott áll a megcsalás réme, hiszen bármennyire szeret is, ha megfeszülsz, akkor se tudsz olyat adni, amit egy pasitól kap. Vagy megtanulsz ezzel együtt élni (kibekkelni, amíg utoléri az öregkori vágytalanság békéje), vagy lelépsz.
2021. ápr. 28. 17:20
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

21

Én még nem voltam ellenkező neművel egyáltalán nem. Nincs semmi tapasztalatom ilyen téren ezért is kérdezem hogy mi az ami annyira fontos a pasikban?

A teste vagy az hogy beléd hatol vagy az hogy te hatolsz bele vagy mi?

A kérdésem lényege hogy ha a feleséged d***na meg egy felcsatolhatóval például vagy ha engedné hogy analisan csináld neki akkor az nem oldaná meg ezt?

Leszögezném hogy nem értek hozzá, nem akarok senkit se megsérteni és tényleg csak kíváncsiságból kérdezem.

2021. ápr. 28. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!