Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#9: Az, hogy nagyon hamar elmegy semmire nem indok, maximum neked lehet indokod, mert lehet te "lemaradsz".
Ez gyógyítható, te magad is segíthetsz rajta.
Egy kis gyakorlással a korai magömlés kezelhető.
2021. ápr. 27. 12:57
12/23 A kérdező kommentje:
Én próbalkozom... orálisan, minden pózban. Rugalmas vagyok ezen a téren. Nem tudom mi mást tehetnék még. Mindíg meg kérdezem hogy szeretné-e hogy kényeztetsem. Akár többször is.
Ülj le vele és mond el h mit láttál a telójában és beszéljétek meg h mi a jó mindkettőtöknek
2021. ápr. 27. 13:03
Én biztos szakítanék. Eleve örülhetne hogy elfogadod a biszexualitását,nehéz ilyen nőt találni. Megcsalt és megbocsátottad. Ezek után igazán megbecsülhetne, de megint megteszi és sunyin lapít róla. És még a szex is rossz, arra nem hajlandó hogy jobb legyen neked. Te tudod de én nem értem miért ‘aradsz vele.
2021. ápr. 27. 13:06
Szerintem mindegy hogy mivel próbálkozol, ha biszexuális, akkor úgysem fogod tudni ugyanazt megadni, mint egy pasi 🤷♂️ legalábbis én így látom.
2021. ápr. 27. 13:06
16/23 A kérdező kommentje:
Azért a szakítás nem úgy megy mint a karika csapás. Elég hosszú multunk van és 2 gyerekünk. Arra is gondoltam hogy nem szólok semmit. De magammal szemben is seggfejség lenne.
#17 a problémáknak nem az a megoldása hogy a szőnyeg alá söpörjük. Ami elindította a folyamatot, ami a gond a felszín alatt (s nem a biszexsége) az ettől még fennáll és csak eszkalálódhat jobban a gond. Ha van gyerek: párterápia, tegyétek meg a gyermekeitek jövőjéért!
2021. ápr. 27. 13:31
Beszéljétek meg akár párterápiára is menjetek el ha úgy alakul.
Alapból már az is probléma hogy gond van a szexuális életetekkel és nem beszélitek meg (ez mind kettőtök hibája).
Ha nem lenne a titkolózás akkor valószínűleg nem fajult volna odáig a dolog hogy a hátad mögött ilyeneket nézegetne.
Nekem mindig furcsa az amikor a férfi előbb megy el és nem elégíti ki a nőt valamilyen más módon. (kivéve ha a nő közli hogy nem szeretné)
Szerintem ezt is át kéne beszélni mert ha tényleg te vagy az élete nagy szerelme akkor miért nem foglalkozik azzal hogy neked is jó legyen?
Ezenkívül átbeszélhetnétek szerintem azt is hogy mi is az amit hiányol és hogyan tudnátok megoldani hogy mindkettőtöknek jó legyen.
Ha nyitott vagy rá akkor akár hármas egy másik férfival vagy ha akár szerezettek be egy felcsatolhatót és legyél te a férfi.
Nem tudom mire vágyik csak pár lehetőséget írtam le ami hirtelen eszembe jutott természetesen azt a megoldást kell meg keresnetek ami nektek Mindkettőtöknek jó.
2021. ápr. 27. 15:18
sajnálom, hogy ezt kell írnom, de amiket leírtál vele kapcsolatban, azt tudom csak mondani, hogy egy önző disznó, fontosabb neki a bré, mint a te kielégülésed, szánalmas, beszéld meg vele a problémáidat, válasszon melyik fontosabb, a családja vagy az, hogy homárkodjon, ha nem képes normálisan rátok koncentrálni, mint férfi, akkor neked is és a gyerekeidnek is jobb lesz ha otthagyjátok a francba, gondoljál a gyerekekre is, ha kiderül, hogy az apja félig búza, akkor szegényeket nagyon fogják sarazni a suliban, de ahogy írtam a legfontosabb az,hogy beszéljed meg vele a dolgokat, ha nem képes változni, akkor neked kell lépned
2021. ápr. 27. 15:37
Én egy biszex lány vagyok és elmondom hogy látom. Egy azonos nemű partner teljesen mást ad mint egy ellenkező. Vágyik férfiakra, de téged szeret. Én a helyedben engednék neki 1-1 alkalmit a tudtoddal hogy kiélhesse magát. Bizalmat igényel ez tőled. Sosem fogod tudni neki megadni azt amit egy férfi, de ez nem is baj mert nő vagy. Kell a változatosság. Bízz benne
2021. ápr. 27. 20:02
Kapcsolódó kérdések: