Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A lányom biszex! Hogyan tudom megváltoztatni a véleményét?
Nagyon szép,és okos lány. A fiúk is kedvelik,de ő válogat. Sőt kijelentette,hogy ő most a barátnőjével akarja élni az életet.
Én már teljesen elvagyok keseredve. Az apja szerint nem a világ vége,de hát istenem! Az egyetlen lányomról van szó,aki nem a férfiakat falja,hanem inkább a nőkkel hetyeg..
Mellesleg a lányom 19 éves.
45/N
A legjobb, amit tehetsz, hogy nem állsz az útjába és támogatod. Magától kell megtapasztalnia most sok mindent, sok szerelmi csalódás vár még rá.
Még így is nagy esély van rá, hogy érettebb korában egy férfival akar majd családot alapítani.
24F
Előlre félek milyen válaszokat fogsz kapni... A mai világban ilyen kérdést kiírni merész dolog egyébként.
Én is azt tudom mondani, hogy fogadd el a lányod olyannak amilyen. Aki a saját neméhez vonzódik még ugyanolyan jó ember és jelen esetben a lányodról van szó. Amúgy is lehet változik még a véleménye .
Pont most van a legjobban kiélezve ez a szexualitás téma, amikor a 70-es, 80-as években Woodstockban mindenki mindenkivel kefélt, legyen az fiú-lány öreg-fiatal. Most meg liberális van, meg konzervatív.
Szerintem senkinek semmi köze a másik ember szexuális életéhez, amíg mást nem bánt vele.
A szülő dolga is párbeszédet folytatni a biztonságos szexről, arról, hogy felelősséggel élvezze. Viszont, hogy kivel, az már senkire nem tartozik.
Próbáld szeretettel elfogadni az érzéseit.
Tetszik h ennyire rugalmas, nyitott a gondolkodásmódod és elfogadod a lányod egyéni döntését a saját életével/szexualitásával kapcsolatban, illetve az is tetszik h megpróbálod őszinte érdeklődéssel megérteni, mit szeret a lányokban, stb.
Vagy várjunk...
Egyrészt semmi beleszólásod nincs hogy kihez vonzódjon a lányod. Másrészt ezen akkor se tudna változtatni ha akarna.
Én is biszex vagyok, engem szerencsére elfogadtak a szüleim, de ha meg akarták volna tiltani hogy barátnőm legyen, akkor se tudták volna elérni hogy hetero legyek, max azt hogy elhidegüljek tőlük.
Ez nem vélemény kérdése. 😂
Teljesen normális dolog amúgy, le vagy maradva pár évtizeddel, ha ezt betegségnek gondolod.
De teljesen mindegy mit gondolsz, nincs sok közöd a lányod szexuális életéhez.
Személy szerint több meleg fiút, lányt is ismerek, mind értelmes, életképes és végtelenül kedves. Imádom őket, ugyanolyan emberek mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!