Van olyan köztetek, aki nem hitt a koronavírus járvány komolyságában, aztán történt valami, ami megváltoztatta a véleményét?
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 13:55
1/6 anonim válasza:
Igen. Én először azt hittem, hogy nem lesz belőle semmi, szépen el lesz Kínában aztán kész. Mikor sorra jelentették a környező országokban a megbetegedéseket, akkor esett le, hogy "ja, hát ez el fog érni hozzánk is".
2/6 anonim válasza:
Ugyanugy nem erdekel tovabbra sem. Csak kapnank mar meg azt a nyavajas oltast, es mehetnenk vegre nyaralni.
3/6 anonim válasza:
Az elején én is ostobán azt gondoltam, hogy "jaj hát ez csak olyan, mint az influenza", de rá kellett jönnöm, hogy nem.
Sokan sajnos még most is ezen a szinten vannak.
4/6 A kérdező kommentje:
Pont arra gondolok, aki tagadta a vírus létezését, vagy ha azt nem, hát a betegség komolyságát, aztán beteg lett, vagy egy rokona, ismerőse lett beteg, és rádöbbent, hogy mégsem volt igaza. Talán az ilyen emberek tudnák meggyőzni azt a sokaságot, akik még mindig tagadásban vannak.
2020. dec. 19. 18:38
5/6 anonim válasza:
Az én férjem mikor már Kínában indult év végén,tavaly,már akkor bespájzolt. Senki nem hitte el neki,ÁNTSZ es ismerős is kirohogott minket,hogy bevasaroltunk tartós élelmiszerből. Igaza lett hogy ideèrt.
6/6 anonim válasza:
Nálam fordítva van először nagyon komolyan vettem, bespàjzoltam, önkéntes karanténban voltam hónapokat. Ismerek embereket akik elkapták, átestek a zöme pikk-pakk könnyen. 2 emberről tudok aki lélegeztető volt, meghaltak. Jó pár alapbetegséggel rendelkező ismerős tünetmentesen esett át, csak a teszt miatt derült ki. Most már inkább azt gondolom nagyon túl van ez tolva. A zöme idős alapból is beteg aki meghal. Szabályokat betartani! De ez a vírus valami másról szól szerintem. Az oltást ól pedig rettegek, nekem biztos nem kell. Az immunrendszerünk erős, soha még csak influenzás sem voltam. Nem vagyok egy beteges típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!