Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van ez az érzésem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az érzésem?

Figyelt kérdés
Miért támad ez az érzésem? 21F vagyok. Barátnőmmel 18 éves korom óta egyutt vagyok. Múlt heten volt 3 éve. De tini korom azaz 14-15 eves korom óta ha meglátok egy helyes fiút, legszívesebben le smárolnám, szétcsókolgatnám a nyakát, fejét, arcát, testét simogatnám, lesz*pnám, rá ülnék meglovagolnám aztán én is megdugnám,! Sokszor templomba jartam imádkoztam megse tudok ettol szabadulni!
2021. ápr. 16. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Azért mert nem vagy heteró. Ha a férfiak is vonzanak akkor biszex vagy.

Hiába jársz templomba, ez nem döntés kérdése. Elnyomhatod magadban ezt az érzést de akkor sose leszel boldog.

2021. ápr. 16. 13:34
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Mert bi vagy🤷🏼‍♀️
2021. ápr. 16. 13:34
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Mondd meg a csajodnak hogy benne lennél egy 3-asban
2021. ápr. 16. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Mert biszex vagy, ezt az ima, a vallás nem változtatja meg, max. bűntudatod lesz tőle. Sőt pszichológus sem változtatja meg (a nemi preferencia NEM változtatható), fogadd el önmagad ha békében akarsz saját magaddal élni.
2021. ápr. 16. 13:45
 5/12 A kérdező kommentje:
4# pap szerint a pokolra fogok jutni
2021. ápr. 16. 13:47
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Mert a vallás szerint bűn biszexnek melegnek lenni. Ettől függetlenül semmi rosszat nem teszel ezzel hogy te ilyennek születtél. Ne érezd a vallás miatt rosszul magad, légy önmagad!
2021. ápr. 16. 13:51
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem fogsz a pokolra jutni.

Semmi rossz nincs a biszexualotásba.

Csak az emberek ezen téren nem elfogadók vagyis nem mind.

És tényleg fogadd el magad akkor könnyebb lesz a lelkednek.

Egy biszex nő tanácsolja ezt

2021. ápr. 16. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
mert búza vagy, amúgy hesegessed el ezt a hülyeséget és koncentráljál a csajodra, ne okozz neki csalódást
2021. ápr. 16. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

Ne akarj a gondolattól megszabadulni. Inkább próbáld ki, és meglátod, hogy élvezed-e, vagy sem. Veszteni valód nincs.

Ha benned van a hajlam, és nem próbálod ki, végig kattogni fogsz rajta.

2021. ápr. 16. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Kerd meg a nodet hogy neha dugjon meg
2021. ápr. 17. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!