Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy található meg a G pont? Nekem az az érzésem ez egy fikció.
Nekem már megtalálták.Nagyon jó volt.
Keresd kitartóan.
Megosztott a tudományos álláspont a kérdéskörben. Az egyik fele szerint nincs, a másik fele szerint találhatóak olyan területek a vagina falán belül ami érzékenyebb, illetve a csikló testen belüli részére nyomást gyakorolva (igen a 90%-a a testen belül van) extra kellemes érzet hozható létre. Apróbetűs: egyes nőknél, azaz nem mindenkinél.
Amúgy a hüvely elülső falán keresd, a hüvelybemenettől 3-8 cm mélységig. Van akinek a hüvely belső felszíne is kicsit más, másnak ott is teljesen ugyanaz. Keresgesd-próbálgasd egy izgalmas felfedezés, olyan út ahol nem csak a cél de az út is izgalmas :)
Veres Pali bácsi szerint a hüvely teljesen érzéketlen és műtéteket lehet benne végezni érzéstelenítés nélkül.
Én arról tudok neked beszámolni, hogy a hüvely a legérzékenyebb testrész, ahogy a pénisz is az, és nem nagyon lehet különbséget tenni, melyik része az érzékenyebb. Minél régebbi és szorosabb a kapcsolatotok a partnereddel, annál többet tudsz a testéről, lelkéről te is és ő is.
#3-as már leírta.. 3-8cm mélyen, a hüvely felső részen, van akinél érezhetően picit érdes vagy hullámos felület, másoknak viszont sima...
Ujjaddal tudod megkeresni...
Finom, lassú mozdulattal simogasd ezt a területet, ha egyre jobban érzel egy finom, bizsergő érzést, akkor jó úton jársz...
Ha megtaláltad, akkor megtaláltad, akkor maszírozhatod egy kicsit erősebben is, ha jól esik...
Ugyanis nem egyformán érzékeny a nőknél, hasonlóan mint a csikló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!