Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szőrös srácok! Tett már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös srácok! Tett már valaki megjegyzést arra, hogy miért vagytok szőrösek?

Figyelt kérdés

Mi volt ez pontosan?

Esetleg pozitív reakciót is kaptatok már?

2021. ápr. 8. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Arra tett egy srac megjegyzest hogy a peniszem korul mennyire szoros. Azt mondta hogy "olyan mint egy erdo es durva hogy igy is ennyi kilog".
2021. ápr. 8. 17:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez milyen szituban történt?
2021. ápr. 8. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kollegiumi zuhanyzo.
2021. ápr. 8. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát partnerkeresésnél rendszeresen előfordul. Van aki szerint túl szőrös vagyok és egyből kioffol, mások szerint trimmelnem kéne a farkamnál, őket én offolom ki. Illetve természetesen vannak az olyanok (mint én is) akit kifejezetten izgat ha valaki szőrös.

Összességében inkább pozitív visszajelzéseket kapok, általánosságban a súlyfeleslegem nagyobb problémát okoz mint a szőrösségem. :D

2021. ápr. 9. 00:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
volt már néhány beszólás. Volt aki rácsodálkozott volt aki cikizte
2021. ápr. 9. 08:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,sokszor.
2021. ápr. 14. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én tényleg a szőrösebb kategóriába tartozok és nekem szinte mindenki,aki látott,tett rá valami megjegyzést.F
2021. ápr. 17. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!