Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan menjen egész éjjel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menjen egész éjjel? (megjegyzésben alaposabban kifejtem)

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, barátnőmmel egészséges nemi életet élünk ám mivel ő nagyon kívánós, van hogy akar 3. vagy 4. menetet is, amit a farkam már nehezebben bír mivel azért 2 óra szex után elkezd kicsit fájni. Úgy tudom, hogy ez nomrális dolog, mármint hogy utána már kicsit kellemetlenebb, több ismerősöm is mondta, hogy náluk is előfordult ilyesmi viszont én szeretném őt egész éjszaka boldogítani és örülnék ha akár 7 menetet is bírnék. Nincs valami tippetek, hogy esetleg tartósabb legyen a farkam (ezt nem tudom szebben kifejezni:D) válaszotokat köszönöm, kérem a kérdésre válaszoljon mindenki, személyeskedést nem kérek. Köszönöm.

#szex #pénisz #sok menet #egész éjjel
2020. dec. 10. 16:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Hármas. Hívj egy vastag farkú kanit pluszba
2020. dec. 10. 16:34
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Nincs, el fog kopni a pöcsöd. Tiszta foltos meg pöttyös lesz egy idő után. Mondd meg neki hogy érzékeny az a hámréteg és nem szeretnél betegséget vagy felületi sérülést.
 3/18 A kérdező kommentje:
Nincs itt baj a vastagsággal
 4/18 A kérdező kommentje:
2#igenis értettem
2020. dec. 10. 16:35
 5/18 anonim ***** válasza:
30%
De egy még vastagabbal mégjobban meg lehet vinnyogtatni...
2020. dec. 10. 16:36
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A bőr az bőr, sajnos nem tudsz extra rétegeket rátenni. Esetleg kis síkosítóval később kezdene fájni... Most ez jutott eszembe :)
2020. dec. 10. 16:36
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Valóban ott lesz a kulcsa hogy vissza kell fogni magunkat egy kicsit. Hálásan köszönöm a válaszokat
2020. dec. 10. 16:38
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak reszeljetek egész idő alatt, hanem amikor neked pihenő kell, akkor kényeztest kézzel, nyelvvel, stb... azalatt te is újra harcra kész lehetsz.
2020. dec. 10. 16:47
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
A testnek vannak határai, a péniszen lévő bőrnek is van egy "szavatossági ideje". Egy segédeszköz (dildó) esetleg segíthet kielégíteni a barátnőd vágyait.
2020. dec. 10. 16:53
 10/18 Lazy Lover ***** válasza:
50%
Pénisz pumpa esetleg
2020. dec. 10. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!