Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan menjen egész éjjel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menjen egész éjjel? (megjegyzésben alaposabban kifejtem)

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, barátnőmmel egészséges nemi életet élünk ám mivel ő nagyon kívánós, van hogy akar 3. vagy 4. menetet is, amit a farkam már nehezebben bír mivel azért 2 óra szex után elkezd kicsit fájni. Úgy tudom, hogy ez nomrális dolog, mármint hogy utána már kicsit kellemetlenebb, több ismerősöm is mondta, hogy náluk is előfordult ilyesmi viszont én szeretném őt egész éjszaka boldogítani és örülnék ha akár 7 menetet is bírnék. Nincs valami tippetek, hogy esetleg tartósabb legyen a farkam (ezt nem tudom szebben kifejezni:D) válaszotokat köszönöm, kérem a kérdésre válaszoljon mindenki, személyeskedést nem kérek. Köszönöm.

#szex #pénisz #sok menet #egész éjjel
2020. dec. 10. 16:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért mert egész éjszaka szeretnétek szeretkezni, attól még nem kell végig benne lenned. Van kezed, van nyelved. Én is így oldottam meg. Lehet mást is csinálni a konkrét behatoláson kívül.
2020. dec. 10. 17:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy lehet és rendszeresen szoktam is és azt is élvezi de állandóan rajtam akar ugrálni de meg fogom kérni hogy legyen kicsit nagyobb tekintettel megint köszönöm a válaszokat
2020. dec. 10. 17:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a francba áll annyit a farkad? Én már a 10 percnél is büszke vagyok, ha összejön nagy ritkán. 24f
2020. dec. 10. 17:32
 14/18 Lazy Lover ***** válasza:
100%
tarts szüneteket nekem mindig be jött
2020. dec. 10. 18:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Az állítást elvégzi ő, egyébként igen a szünetekben lesz a hangsúly
2020. dec. 10. 21:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Használj sikosító helyet baba olajat, az puhitja a bőrt és nem lesz kidörzsölve. Ha nem elég nedves a punci, akkor kidörzsölödik. Elélvez rendesen a csaj? Mert, ha igen, akkor ő is szünetet akar, mert nagyon érzékeny kész a csiklója.
2020. dec. 11. 22:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Ő nagyon nagyon nedves és elszokott élvezni és szoktunk is várni de 10 perc után már jön nekem meg még kell kis idő
2020. dec. 11. 23:26
 18/18 anonim válasza:
A barátnőd hány éves?
2020. dec. 14. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!