Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

22 éves aktív srác vagyok.

Mostanában erősen feléledt bennem a vágy,hogy valami komolyabbat összehozzak egy sráccal.

Maximum 20 éves korig keresnék,sajnálom,lehet "pedofilozni",de szerintem aki ezt teszi helytelenül teszi.

Felmentem már Anotalkra,meg próbálkoztam már társkeresőkön,de eddig 0 siker.

Tulajdonképpen a legtöbb kontaktom mikor megtudta,hogy engem több érdekel,mintsem képet cserélek,hokizom egyet,majd szevasz tavasz ott vége lett a történetnek.

És teljesen tanácstalan vagyok.

Szóval.

Mit tegyek?Mit ajánlotok?Hol próbálkozzak?

Van remény,hogy egy értelmes, nálam egy picivel fiatalabb srácot találok?

2021. márc. 11. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Pandémia alatt erre én sok esélyt nem látok. Utána a különböző társkeresőkön és szórakozóhelyeken belefuthatsz 18-20 éves srácokba.
2021. márc. 11. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanígy vagyok mint te csak 29 vagyok. Izgatna egy fix szexhaver akivel kipróbálhatom a vágyaim. Azonban nekem csak vékony srácokkal érdekes. Én is az vagyok. A társkeresőkön mindenki arcképet akar. Én nem akarom kiadni.
2021. márc. 11. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Van remény de nem a társkeresőkön átl
2021. márc. 22. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!