Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves fiúként foglalkoztat a gondolat, hogy kipróbáljak dolgokat fiatalabb,16-17 éves kezdő fiúkkal, de fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá. Számíthatok egyáltalán érdeklődésre a részükről?
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 23:58
1/5 anonim válasza:
Mindenféle rosszindulat nélkül megkérdezhetem, hogy miért pont ez a korosztály és miért fontos, hogy kezdők legyenek? Ha csak nem Te akarod a passzív szerepkört, akkor nekik még tanulgatni kell előbb azt, hogy élvezik...
2/5 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok és az utóbbi egy évben 18-27 éves srácokkal voltak tapasztalataim.
Szerintem kicsit leadod a mércét, úgy értem ne csak konkrétan 16-17 évesekkel akarj kezdeni. Mert ezzel nagyon sok lehetőséget elveszel magad elől.
A legtöbb 16-17 éves srác inkább 15-20 éves partnert keres és ritkább az aki idősebbet is. Bele lehet ilyenbe is futni persze, de ne ez legyen életed célja, mert lehet a végén csalódni fogsz. Tágítsd inkább azt a korosztályt, amire vágysz.
25/F, aktív
4/5 anonim válasza:
Mintha csak magamat olvastam volna! Ugyanez a korosztály izgat! Remélem találsz majd! Na meg remélem én is!
5/5 anonim válasza:
számíthatsz érdeklődésre, ez egész biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!