Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sandrisbp kérdése:
Volt már dolgotok olyan sráccal (vagy esetleg ti magatok ilyenek vagytok-e), aki elélvezés után nem lankad le, és egymás után, zsinórban, pihenő vagy kisebb szünet nélkül zsinórban 5-6-szor is el tud élvezni?
Figyelt kérdés
Volt egy taxisofőr haverom, aki addig nem érezte teljesen befejezettnek az orális együttlétet, amíg legalább 5-ször nem élvezett el egymás után - így aztán legalább egy-másfél órán át sz..hattam :). Se előtte, se utána senki hasonlóval nem találkoztam, magam se bírtam sose 2-nél többször egymás után elmenni...2021. febr. 5. 11:58
31/37 anonim válasza:
#30 és mennyi menetet bír a férjed?
32/37 anonim válasza:
Az átlag 3.A rekord 6 volt.. Na akkor én is kidoltem de a csaj is beajult... Mármint tényleg vagy fél percig csak feküdt éreztem hogy nem lélegzik..
33/37 anonim válasza:
En magam is ilyen vagyok. Mondjuk hasznos ha emellett gyorstuzelo vagyok :)
Nekem 5 volt a rekordom, de ez csak akkor megy ha a partnerem is szeretne es folytatjuk. Volt mar hogy leszavaztak.
34/37 anonim válasza:
Sőt! Egyre jobb, mindkét félre igaz ez.
35/37 anonim válasza:
Ha izgató a csaj, akkor ez nekem is sikerül. Nem kell szinte semmi pihenés, és mehet a következő menet.
36/37 anonim válasza:
nekem 8 maszti volt a csúcs 14 éves koromban. Ugy bedagadt hogy a bőrt 2 napig nem tudtam visszahúzni. Nem volt jó érzés. Amúgy nehezen áll fel viszont akció után elég sokáig kemény marad
37/37 anonim válasza:
Szívesen szopnék olyat, aki 10-15 percen belül megint "harcrakész". Egyhuzamban akár fél órán át is szopok, ha szimpatikus a srác. Több lövés nekem is több élvezet. Győr környékéről ha akad valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!