Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt már dolgotok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

Volt már dolgotok olyan sráccal (vagy esetleg ti magatok ilyenek vagytok-e), aki elélvezés után nem lankad le, és egymás után, zsinórban, pihenő vagy kisebb szünet nélkül zsinórban 5-6-szor is el tud élvezni?

Figyelt kérdés
Volt egy taxisofőr haverom, aki addig nem érezte teljesen befejezettnek az orális együttlétet, amíg legalább 5-ször nem élvezett el egymás után - így aztán legalább egy-másfél órán át sz..hattam :). Se előtte, se utána senki hasonlóval nem találkoztam, magam se bírtam sose 2-nél többször egymás után elmenni...

#zsinór #elélvezések száma #orál (fiúknak)
2021. febr. 5. 11:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy bnom aki 5* leszopott egymas utan.Az isteni jo volt viszont tobb ido kellett az elvezesig az orgazmusok kozott. Ez kb nyolc eve volt. Tegnap 8x vertem ki a nap folyaman es az is nagyon jol esett.
2021. okt. 2. 10:41
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak akkor ment kettőnél több, ha ettem egy kapszulát. Nevét nem tudom,valami eseti tabletta.

Na az csodákra képes, csak épp az egészségedre (főleg szívre) nem használ.

De attól úgy állt, hogy fájt. ! Szét akart robbanni. Már négyszer élveztem a nejembe, már neki fájt. Nem akarta tovább. Akkor sem lankadt. kivertem 2x, egymás után , már nekem is fájt.Próbáltam aludni, de nem ment. Hajnalban ismét a nejemet dogtam. Majd nagyon sokára elélveztem, hatalmasat, és azzal lett vége.Akkor elkezdett ernyedni. De még 2 óra mulva ismét kivertem, mire tényleg lelankadt. De már akkor pár csepp ondó jött csak. És abba hagytam a szedést, mert 2 -3 napig annyira fájt a makkom, a nejemnek meg a punci, hogy nem lehetett hozzá érni !

2021. dec. 29. 20:03
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalként a napi 5 ment. De nem egymás után. Most azért már napi 3 körül elég...
2022. jan. 7. 09:41
 24/37 anonim ***** válasza:
82%
Menyi bika van itt hehe
2022. ápr. 18. 16:23
 25/37 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon fiatalon (13évesen) 7 szer is ment. Manapság jó ha a második összejön.
2022. ápr. 18. 20:03
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is ide tartozom, sajnos az első aktus általában rövidre szokott sikeredni. De én akár többször is képes vagyok folytatni hasonló intenzitással. Általában egyre hosszabb lesz amíg bírom :) De ehhez mindenképpen szükséges a másik fél is. Én szoktam ezt jelezni, és ha kapok egy kis támogatást, ami kvázi előjátéknak minősül akkor folytatom is. Ha nem, ha bántanak ezzel. Akkor nem megy.
2022. ápr. 26. 14:40
 27/37 anonim válasza:
100%

Elvileg ez gyakorolható, tanulható.

Prosztata masszázsra lennék kíváncsi, hogy akkor megy egymás után, ha alapesetben nem megy?

2022. ápr. 26. 17:57
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

hangulat kérdése, de el tudok menni egymás után többször lankadás nélkül

de nem mindig

2022. máj. 27. 21:45
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
#10 igen
2022. máj. 27. 21:46
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem ilyen. 33N
2022. jún. 23. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!