Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolgotok olyan sráccal (vagy esetleg ti magatok ilyenek vagytok-e), aki elélvezés után nem lankad le, és egymás után, zsinórban, pihenő vagy kisebb szünet nélkül zsinórban 5-6-szor is el tud élvezni?
Nekem csak akkor ment kettőnél több, ha ettem egy kapszulát. Nevét nem tudom,valami eseti tabletta.
Na az csodákra képes, csak épp az egészségedre (főleg szívre) nem használ.
De attól úgy állt, hogy fájt. ! Szét akart robbanni. Már négyszer élveztem a nejembe, már neki fájt. Nem akarta tovább. Akkor sem lankadt. kivertem 2x, egymás után , már nekem is fájt.Próbáltam aludni, de nem ment. Hajnalban ismét a nejemet dogtam. Majd nagyon sokára elélveztem, hatalmasat, és azzal lett vége.Akkor elkezdett ernyedni. De még 2 óra mulva ismét kivertem, mire tényleg lelankadt. De már akkor pár csepp ondó jött csak. És abba hagytam a szedést, mert 2 -3 napig annyira fájt a makkom, a nejemnek meg a punci, hogy nem lehetett hozzá érni !
Elvileg ez gyakorolható, tanulható.
Prosztata masszázsra lennék kíváncsi, hogy akkor megy egymás után, ha alapesetben nem megy?
hangulat kérdése, de el tudok menni egymás után többször lankadás nélkül
de nem mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!