Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elélvezés közben milyen furcsa dolgokat tapasztaltatok már?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy sráccal és mikor elélvezett miközben lövelt olyan fura volt elkezdett nyüszíteni. Ti tapasztaltatok már ilyet vagy hasonló furcsa hangot cselekedetet stb. élvezés közben partnerét vagy esetleg magatok is ilyenek vagytok.2020. dec. 13. 05:56
1/16 anonim válasza:
Részegen nyeritett mikor elélvezett de ez lehet csakazért van mert sok ló szexet nézett
2/16 anonim válasza:
Rángatózott a pasi amikor elélvezett. Ilyet még nem láttam, hirtelen azt hittem, hogy valami baja van.
Meg volt egy pasi aki nem nyögött hanem hörgött közben.
3/16 anonim válasza:
Szokott egy kicsit rángatózni a lábam térdtől lefelé.
4/16 anonim válasza:
Nálam egy harmincas srác elélvezéskor sikított és tépte a hajam :)
Más gond nem volt, hacsak annyi nem, hogy egy élvezés után teljesen kivolt, már semmire nem jutottunk, pedig csak maszti volt....
5/16 anonim válasza:
Mint a 2-es azt már én is átéltem egy pasival.
(Nem én voltam az a pasi, hanem a partner).
Én is meglepődtem :D
6/16 anonim válasza:
Csaj amikor elélvezett, véresre karmolta a hátam. Pasival nem volt még ilyen extra élményem.
F/bi
7/16 anonim válasza:
A lány elélvezésnél üvöltött, meg is ijedtem hirtelen, gyorsan le is pattantam róla, azt hittem baja van, ő meg nem értette miért hagytam abba pont a legjobb résznél.
8/16 anonim válasza:
Nő mikor elélvezett szabájosan úgy visított mint a disznó mikor leszúrják, és olyan hangosanis. Megilyedtem, mondta, hogy a sgomszéd mi díg szomta mondani, hallotta,hogy jó volt az éjszaja
9/16 anonim válasza:
A pasi punciba élvezés előtt keresztet feszített és élvezés közben felemelt és az ágyhoz vágott
10/16 anonim válasza:
Hetero nokent beleszolok. Pasi tobb is mar, elso par szexnel szinte epilepsziasnak tunt. Van ilyen, de szeretem azt hinni, hogy en hozom ki. Fenykoromban elegge kikeszitettem mindenkit, szinte elajultak utana. Nem csinaltam semmit, de annyira fel voltak horgadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!