Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elélvezés közben milyen furcsa dolgokat tapasztaltatok már?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy sráccal és mikor elélvezett miközben lövelt olyan fura volt elkezdett nyüszíteni. Ti tapasztaltatok már ilyet vagy hasonló furcsa hangot cselekedetet stb. élvezés közben partnerét vagy esetleg magatok is ilyenek vagytok.2020. dec. 13. 05:56
11/16 anonim válasza:
Raszoritotta a fejem a farkara.
Lekopott es uvoltott h nyeljek mindent
12/16 anonim válasza:
Erre vered?
Állandóan hasonló kérdéseket teszel fel.
13/16 anonim válasza:
12#
Ott a pont.,-cske.
Mikor a kérdezőt szopa.tam azt hitte, hogy a menyirszágban van!🤣
14/16 anonim válasza:
Én olyat hallottam hogy "UH... Uh... Yeah uh..."
15/16 anonim válasza:
Nézzétek meg az Amelie csodálatos élete c. filmet, így kezdődik kb. :) Fél percen át különféle hálószobákból orgazmus másodperceket mutogatnak, persze eljátszva. Kissé vicesen vágták össze.
16/16 anonim válasza:
"Jól szopsz vazze!!" - ezt ordította nekem az egyik, persze a spriccnél is. Nekem ez egy kicsit sok volt. Nem a cucc, hanem a hangerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!