Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen valakivel közösen kiverni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen valakivel közösen kiverni?

Figyelt kérdés

Oké lehet hülye kérdés de ilyet soha nem csináltam senkivel és izgat valamint foglalkoztat! :D Sajnos alkalmam nem volt még kipróbálni a barátokat meg hanyagolom ebből szóval csak elég ha írjátok de előbb utóbb ki szeretném kipróbálni esetleg mire kell figyelni stb... :D

Köszi a jövőbeli válaszokat!!

18/f

#maszturbálás #kipróbálás #elélvezés #közöskiverés #biszex,meleg,hetero
2020. jún. 28. 21:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Elsősorban a 16-24 éves korosztályt kérdezem (azért mert szerintem ebben a korban közel állok hozzájuk és gondolom ők sem nagyon csinálták ezért érdekel az is hogy ők hogyan és hol próbálkoznak)
2020. jún. 28. 21:53
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Még én se csináltam, bár picit több vagyok. Biztos jó lehet, főleg ha egymásnak besegítenek 😄
2020. jún. 28. 22:21
 3/15 A kérdező kommentje:
Biztos jó lehet valóban úgy kipróbálnám de nincs kivel. Sőt bevallom picit rossz vagyok :D mivel egy kockás hasú fiúval akarom csinálni de ez számomra lehetetlen pedig vékony vagyok csak a barátaimat inkább kihagynám belőle oldalakra regisztrálni meg nem tudom érdemes e. :)
2020. jún. 28. 22:24
 4/15 A kérdező kommentje:
Meg ha be is regisztrálnék akkor nem nagyon lennének ott olyanok (legalább is a megyémben sajnos nem fővárosi vagyok onnan picit messze vagyok)
2020. jún. 28. 22:28
 5/15 anonim ***** válasza:
56%

Oh akkor te teszed ki erről rendszeresen kérdéseket. Hát sajnos így nem is lesz. Biztos van több helyes, rendes srác is közeledben, csak lehet nincs kockás hasa.

Nálam pl fontosabb szempont lenne, hogy legyen megbízható, és maradjon köztünk a dolog.

2020. jún. 28. 22:34
 6/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem akarom egyből rádrúgni az ajtót, de ha bennevagy a dologban akkor már kölcsönösen (egymásnak csináljuk) mert én bennevagyok a kipróbálásban, mert még én se csináltam ilyet sajnos.

23/F 19cm (nem kamu!) Budapest

Holnap folytatom az írást mert most nem vagyok otthon, és ha úgy gondolod nyugodtan írj privátot és ott folytathatjuk a beszélgetést, és ott (sajnos még tapasztalat nélkül) leírom mire figyelj.

De egy biztos... A kérdésre ezerrel kapod majd a privátokat.

2020. jún. 28. 22:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam 1x izgató volt
2020. jún. 28. 22:47
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
Értjük a kérdésedet szeretnél 16-24 éves korosztályból valakivel közösen hokizni.
2020. jún. 28. 23:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy fővárosi? :-( akkor az esemény lefújva kedves kérdező...

6-os voltam. Hogy mire kell figyelni, azt holnap leírom.

Addig meg aki max 26 éves és budapesten lakik az írjon nekem nyugodtan üzenetet!

Ja és én is sovány vagyok, és a fentebb írtaknál többet nem nagyon próbálnék ki.

2020. jún. 28. 23:05
 10/15 A kérdező kommentje:
A kérdés nem arról szól hogy velük akarok hanem kipróbálnám! És csak abból a korosztályból kérdeztem! És nem én teszem ki a kérdéseket folyton :)
2020. jún. 28. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!