Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék segíteni azon, hogy ne legyek szégyenlős? F
Ami nekem segített, hogy ne legyek szégyenlős. Házibuliban előjött egy erős szexuális tartalommal bíró játék, az üvegpörgetés. A földön ülve egy üres piásüveget pörgettünk. Aki felé mutatott a szája, annak egy ruhadarabot le kellett vetni. Ha valaki nem akarta levetni az utolsó ruhadarabot, arról a többiek vették le.
De játszható ugyanez kártyával, vetkőztetős póker, vagy két dobókockával is. Mindkettőnél aki veszít, a legkevesebbje van, vetkőzik.
Sok sikert!
Én is nagyon szégyellős voltam, nekem az jött be, hogy kényszerítettem magam rá, hogy gondolkodás nélkül le merjek vetkőzni. Mikor először elmentem konditerembe, próbáltam minnél gyorsabban átöltözni, meg úgy, hogy senki ne lásson lehetőleg, de nem tartottam vissza magam. Sőt, utána le is tudoltam, pedig ott nincs is sem függöny, sem válaszfalak. Az elején nagyon ijesztő volt, szó szerint rettegtem - előtte soha senki előtt nem vetkőztem még le - de azután eltelt pár hónap (még a zárások előtt volt ez), és a végére teljesen természetes volt az egész. Nagyon örülök, hogy megtettem, mert azóta sokkal egészségesebb az énképem.
Kezeld úgy, mint mikor gyorsan lerántasz egy ragtapaszt. Egy pillanatig kellemetlen, de utána hamar elmúlik, és sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!