Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudom győzniazt, hogy ne legyek szégyenlős a fiúk előtt?
Igazából met vagyok elégedve a testemmel, csak a mellemet szégyenlem nagyon. Lógós formátlan nagy mellbimbóval..
Sötétben elvagyok vagy melltartóban is de ahigy lekerül rólam és van fény képtelen vagyok ellazulni. 21N
Egyszer szorítsd össze a fogad, és menj el egy nudira!
A levetkőzés után az első 5 perc az nem egyszerű (érzés), viszont utána hihetetlen szabadság és önbizalom!
Próbáld meg, nekem így sikerült levetkőznöm a hatalmas gátlásaimat,mára már egyáltalán nem vagyok szégyellős, bármikor fel merem vállalni magamat, a testemet!
29 éves vagyok, és pont ez érzem. Van aki le tudja győzni, és van aki nem 🤷♀️
Drukkolok, hogy neked sikerüljön!
Szerintem ebből csak ti nők csináltok problémát. Előbb magadnak kell elfogadni saját magadat, ilyen vagyok és kész. Ez van!!!
Pl: x idő után bujsz agyba v kivel, és ez miatt nem szeretne tőled semmit sem, a pasi mag sem érdemel téged. Ennyi.
Csinálj mást amivel ezt a problémát elrejted, kompenzálod. Sok sikert.
Nekem ez a fajta gondolat nem jelentene problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!