Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmes szexnél szégyenlősség, laza kapcsolatban vad, bevállalós viselkedés. Miért nem pont fordítva? Mit tehetnék, hogy változzon?
Miért van az, hogy azokban a kapcsolatokban, ahol érzelmileg közel van hozzám a férfi, sokkal szégyenlősebben, visszafogottabban viselkedek, míg a lazább kapcsolatokban egészen merész és bevállalós vagyok?
Pedig sokkal jobban szeretném annak ezeket az élményeket megadni, akit valóban szeretek, vele azonban sosem megy. Több kapcsolatomnál is ugyanezt figyeltem meg, nem tudom az okát, nem mertem még pszichológushoz fordulni ezzel, nagyon kínos és semmi logika nincs benne. Bíztam azokban a férfiakban, akikbe szerelmes voltam, akikkel meg laza kapcsolatom volt, ott kötetlenebb, haverkodós viszonyunk volt, csak kedveltük egymást és fizikai vonzalom volt.
Járt valaki így? Mi segített?
28N
Túlságosan alkalmazkodó vagy, ezért ha valami tétre megy, azonnal összehúzod magad, mert ott már nem mindegy számodra, hogy az illető milyennek lát.
Ennyi a nagy megfejtés.
Lehet, hogy túl konzervatív beállítottságú férfiakba szeretek bele.(?)
Aki hallani sem akar arról, hogy szexjátékom van, az tuti nem örülne ha az orra előtt akarnám használni, stb. ...
Hú de utálom ezt a : beszéljük meg kinek hogyan jó :-)
Legyen már annyi felfedezniakarás mindkét félben, hogy kisérletezik-játszik a másikkal, izgalmasan feszegetni a határokat :-)
Nem pedig megkérdezve : Szeretenél kicsit hevesebben bármit ?
Jó hogy azt nem beszélik meg, hogy percenként hány bólogatással szopjon vagy nyelvcsapással nyaljon a másik, mint egy ABCDE programon, végigmegyünk és úgy lesz a jó, ez mekkora egy nagy hülyeség :-)
7-es.
Igen ebben igazad van :-) De ez általában nem elérendő cél vagy változtatni akarás miatt van, hanem az ember átölelve a másikat megemliti a leghátborzongatóbb élményét. De azt nem mondjuk ilyenkor, hogy húú, azt legközelebb ne igy csináld, vagy ez-az nem esett jól :-), ugye ?
Vagyis a mást és a rosszat nem kell ilyenkor kibeszélni, mert elrontja az egész élmény hangulatát, sztem.
Azt, hogy mi nem jó, sose kell így kimondani, helyette mindig azt, hogy hogyan lenne jobb. Ezt akkor, közben is lehet. És szavak nélkül is jól lehet érzékeltetni, ami kellemetlen. Elég elhúzódni, elvenni a kezét, igazítani a fején, vagy valami olyan hangot kiadni.
#6-7, becsülöm benned, hogy nyitottan fogadtad, amit írtam, jó tulajdonság!
Kérdező, javaslom, hogy szoros ölelés közben súgd a párod fülébe azt, amit szégyellsz, sokat enyhít a zavarodon, ha közben nem kell a szemébe nézned, és nem látja, ha elpirulsz. Előbb a vadulós vágyaidat mondd el, úgy, hogy a pasi érezze, hogy azokban ő a főszereplő, a játékszereidet ráérsz akkor, amikor már komfortos a hevesebb szex is közöttetek. Azokkal amúgy is vigyázni kell, egy kevésbé stabil egójú férfi elbizonytalanodhat, hogy talán nem elég ő a nőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!