Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha heteroszexuális férfiak szégyenlősek egymás előtt, mondjuk egy öltözőben?
Hááát én speciel rohadtul nem vagyok kiváncsi mások farkára és az enyémet se nézegesse srác... :-)
Lehet, hogy heteroszexuális vagyok? :-)
Sztem' az "nemnormálisabb" aki direktben mutogatja, vagy (melegként) zavaróan stíröl másokat.
Az önbizalom az önelfogadással kezdődik... nem kell senkivel versenyezned, péló terén meg pláne. Nem annak lesz több/jobb nője akinek nagyobb van, hanem aki jobban ért a nők nyelvén.
"Nem annak lesz több/jobb nője akinek nagyobb van, hanem aki jobban ért a nők nyelvén."
A nők saját magukat sem értik.
Szerintem egyáltalán nem az.
Mert mindenkinek ugyan olyan lóg a két lába között, ezért egyáltalán nem kéne semmit szégyellni a másik előtt.
Én egyáltalan nem vagyok szégyenlős más srácok előtt, se öltözőben, se tusolásnál, se otthon, ha át kell öltözni úgy, hogy nálunk van egy vagy pár haverom.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!