Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ez nagyon gáz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon gáz? Elmondjam vagy ne? 18F

Figyelt kérdés

Nővérem barátja biszex, és én szilveszterkor leszoptam.

Én meleg vagyok, a srác pedig biszex, és 25 éves amúgy.

Azt mondta, tőle nem tudja meg senki.

Tudom, hogy nem mentség a részemről, de ő kezdett el nyomulni, én pedig elvesztettem az eszemet, mert nagyon fel voltam izgulva, és abban a pillanatban nem érdekeltek a következmények, és semmi...

2021. jan. 5. 10:35
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
75%
Én azon is elgondolkodtam, hogy ennyire naivak az emberek? Annyira könnyű leszűrni, hogy kamu az egész. Elég sok tapasztalatlan ember van itt. Nagyon hasznos fejleszteni magunkat emberismeret téren. Ha valaki ennyire közömbösen áll ahhoz, hogy kirakták és még idejon szépen nyugodtan írogatni, az vagy egy szélhámos vagy egy pszichopata. Lássatok már át picit a dolgokon. Még a fiataloknál el is hiszem, hogy naivak, mert tapasztalatlanok. Viszont aki idősebb és ezen nem lát át, na az nagyon gáz. :D
2021. jan. 6. 09:42
 52/54 anonim ***** válasza:
45%

Ez az oldal erről szól, mint a blikk. Kattintásszám legyen, mert sokan elhagyták már (szerencsére) a sok ostoba kérdés / válasz miatt. Erre vannak beepített emberek, akik olyan őrültségeket kérdeznek, majd szövik a mesét, amire ugrik a sok szerencsétlen. Normális kérdés meg nem maradhat, mert törlik azonnal. Az nem hoz a konyhára pénzt.

Ennyi.

2021. jan. 6. 10:07
 53/54 anonim ***** válasza:
17%
Hallottam már erről a srácról... Akkora egy kamus, mint a fél ház!
2021. jan. 20. 20:15
 54/54 anonim válasza:
100%
Csak 6 hónap után mond el ha addig nem kérdezik.
2021. febr. 5. 06:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!