Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon gáz? Elmondjam vagy ne? 18F
Figyelt kérdés
Nővérem barátja biszex, és én szilveszterkor leszoptam.
Én meleg vagyok, a srác pedig biszex, és 25 éves amúgy.
Azt mondta, tőle nem tudja meg senki.
Tudom, hogy nem mentség a részemről, de ő kezdett el nyomulni, én pedig elvesztettem az eszemet, mert nagyon fel voltam izgulva, és abban a pillanatban nem érdekeltek a következmények, és semmi...
Tudod, hogy mit hiszek? Hogy a kérdező és ez az állandóan mindent tudni akaró mufflon az te vagy. :D Ennyire unatkozol kovid alatt? Olvass inkább valamit, vagy tanulj idegen nyelvet, eddz
2021. jan. 5. 20:37
43/54 anonim válasza:
Szakadok a röhögéstől! Azért valami jobbat is kitalálhattál volna. De remélem éjjel megint lesz egy újabb menet majd? Ezt is írd már meg, jó?! :)
2021. jan. 5. 21:04
44/54 anonim válasza:
Hatalmas tisztelet, hogy a legnagyobb bajban is gondoskodtál a történetszál végének leközléséről. Bár sokan javasolták, hogy ne mond el túlbuzgott benned az őszintesség, amit valaki gerinceséggel azonosít. A családi dráma borítékolható volt, a kérdés az, hogy előbb vagy utóbb jön e megenyhülés. Talán jön. Ezt érzi az emberfia. Fel a fejjel, a szíved szerint cselekedtél, büszkék vagyunk rád.
2021. jan. 5. 22:00
45/54 anonim válasza:
Abba azért belegondolok, hogy akik egy 18 eves elettapasztalatalan srácnak itt osztottak az eszt, hogy mondjon el mindent azok belegondoltak e felelőségbe és a szituacioba. Most mar mindegy. Maskor azert ovatosabban. Persze lehet mondani o kerdezett. De nem muszaj reflexbol mondani a bullshitet. Szerencsere a fiuka szovegebol az jott le hogy tud onallo dontest hozni de azert aggodom erte valamennyire amennyire egy ember aggodhat egy anonim kommentelo irant
2021. jan. 5. 22:21
46/54 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért ne írhatnám le, mi tötént... ti kérdeztétek.
attól hogy kiraktak otthonról, még nem fogok mély depresszióba esni, és nem fogom magam felkötni. hibáztam, így jártam.
mellesleg semmi hasznom nincs a kamuzásból, mégcsak a privát üzenetekre sem reagáltam. egyre sem, pedig jöttek bőven privátok.
nem fogok ismeretlen netes embereknek magyarázkodni. aki nem hiszi el, annak szíve joga ezt tenni. ennyi
2021. jan. 5. 23:05
47/54 anonim válasza:
Jó megvolt az esti dráma sztorizás :D
2021. jan. 6. 02:04
48/54 anonim válasza:
Én a sògorommal évek óta kavarok,de mi értelme lenne elmondani a hugomnak,h a férje imádja a faszt!?
2021. jan. 6. 04:32
49/54 anonim válasza:
Szerintem tiszteletre méltó, hogy ki mertél állni és elmondani, vállalni az igazat.
2021. jan. 6. 09:00
50/54 anonim válasza:
Igazat?!
Akkora kamu az egész történet, mint ide Jeruzsálem! 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!