Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ez nagyon gáz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon gáz? Elmondjam vagy ne? 18F

Figyelt kérdés

Nővérem barátja biszex, és én szilveszterkor leszoptam.

Én meleg vagyok, a srác pedig biszex, és 25 éves amúgy.

Azt mondta, tőle nem tudja meg senki.

Tudom, hogy nem mentség a részemről, de ő kezdett el nyomulni, én pedig elvesztettem az eszemet, mert nagyon fel voltam izgulva, és abban a pillanatban nem érdekeltek a következmények, és semmi...

2021. jan. 5. 10:35
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
67%
Semmiképp se mond el, ez nem eg olyan csipi csupi ügy. Ha a srác elmondja, akkor elmondja, de ne rondíts bele a kapcsolatba, hogy elmondod. Én is voltam így, igaz nem nővéremmel, hanem lakótársammal, volt kérdésem is itt kiírva és végül nem mondtam el, pedig gondolkoztam rajta.
2021. jan. 5. 11:18
 12/54 anonim ***** válasza:
95%

Ezek szerint nem csak a nővéred pasija, hanem te neked is alkalmi pasid

Gondolom nincs tulajdoni lapba, hogy ki, kinek a tulaja és nem aranyásás, hogy azé a rög, aki előbb megtalálja

A nővéred, ha elmondod neki lehet megbocsát, lehet megharagszik. Ki tudja? Lehet ha később mondod távolódik az emlék, lehet akkor már csak egy exe lesz, s leszarja. Lehet felháborodik, hogy eddig nem mondtad el. Ki tudja?

2021. jan. 5. 11:23
 13/54 A kérdező kommentje:
A nővérem és a családunk tudja, hogy biszex a srác, és rólam is tudják a családban hogy meleg vagyok.
2021. jan. 5. 11:28
 14/54 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem mondd el. Ha már ilyen suttyó voltál, viseld a következményeit. Ennyit igazán megérdemelne a tesód.

Én legalábbis nem tudnék tükörbenézni ezek után, dehát mindenki más..

2021. jan. 5. 11:33
 15/54 anonim ***** válasza:
93%
Hát, akkor neccesebb, ha tudja, tudják
2021. jan. 5. 11:33
 16/54 anonim ***** válasza:
84%
Mondd el. Ez így fair, viszont beszéld meg a párjával is. Felnőtt emberek vagytok. Válaljátok felelősséget, különben nem lesztek hosszú távon boldogok. Nem a könnyű utat kell választani. Mindenki hibázik és ebből tanulunk, de ahhoz felelősséget is vállalni kell. Lehet, hogy a nővéred haragudni fog rád egy ideig, de legalább gerinces voltál. Elismered, hogy hibáztál. Viszont beszéld meg a párjával is, közöld vele, hogy hiba volt. És vagy ő vagy te mondod el. Vagy együtt. Mind a ketten hibásak vagytok, mind a kettőtöknek vállalnia kell a felelősséget.
2021. jan. 5. 11:47
 17/54 anonim ***** válasza:
91%
Ha elmondod, akkor a pasid figyelmeztesd előtte, bár megvan az esélye, hogy akkor ellened fordul és kitalál valami féreg hazugságot, hogy erőszakkal leszoptad vagy simán letagadja
2021. jan. 5. 11:50
 18/54 anonim ***** válasza:
6%
Jah hogy tudja a nővéred, hogy bi. Akkor FELESLEGES! Azt hittem ez a lényeg. Akkor ne mondjátok el. Inkább beszéljétek meg hogy SOHA nem mondjátok el. Nem hiszem, hogy volna értelme. Sőt. Ha megengedett neki hogy sráccal is szexeljen akkor mit számít ki volt az...
2021. jan. 5. 12:03
 19/54 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb hogy még élveztem is a dolgot... Ma elmondom neki, ha este hazajön a munkából. Nem bírom titkolni...
2021. jan. 5. 12:09
 20/54 A kérdező kommentje:
Kedves 12:03-as! Attól hogy biszex, még nem élnek nyitott kapcsolatban...
2021. jan. 5. 12:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!