Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon gáz? Elmondjam vagy ne? 18F
Figyelt kérdés
Nővérem barátja biszex, és én szilveszterkor leszoptam.
Én meleg vagyok, a srác pedig biszex, és 25 éves amúgy.
Azt mondta, tőle nem tudja meg senki.
Tudom, hogy nem mentség a részemről, de ő kezdett el nyomulni, én pedig elvesztettem az eszemet, mert nagyon fel voltam izgulva, és abban a pillanatban nem érdekeltek a következmények, és semmi...
30as. Ez lenne az új hobbim! El ne rontsd! Ha feltette a kérdést, össznépileg segítettünk, talán mást is érdekel, hogy a tanácsok használtak vagy sem. Nem is értem, miért nincs utólagos reakció. Most ha egy másik meleg pasika is leszopja a nővére nyíltan biszex barátját, aki titokban nyomul rá, akkor az honnan tudja meg hogy a korábbi precedens milyen tanúsaggal végződött? Mások hibájából tanul ember, sajnálom a kérdezőt, de így jut előre az emberiség. Így halad a történelem
2021. jan. 5. 15:40
32/54 anonim válasza:
Hülye vagy te. :) Mindenki a saját hibájából tanul. Ha az ellenkezője lenne, akkor nem követnénk el ugyanazokat a hibákat állandóan, mint mások. Felelősséget kell vállalni, így tanulunk. Nem más által. :D Eléggé egy lusta dög lehetsz. Teljesen mindegy, hogy hogyan végződik. Minden ember más, mindenki máshogy reagál adott szituációkban. Ha eleinte mérgesek is rá, hosszútávon döbbre fogják becsülni, hogy őszinte volt. Nem hazugságban kell leélni az életet. Szembe kell menni a félelmekkel. Az első lépés az pedig a család. Nemsok homival találkoztam még, akinek tudják a szülei róluk a valódi énjüket. Ezt is megértem, de nem jobb úgy leélni az életet, hogy valójában tudták rólatok(család), hogy kik is vagytok? Szerintem igen, mert mikor meghalnak, akkor már késő bánat. Viszont az elengedhetetlen a boldogsághoz, hogy őszinték legyünk. Lesznek olyan helyzetek mindenki életében, hogy senkire nem számíthat, csak a családtagjaira. Jobb esetben persze. Viszont ha el is utasítanak, abból is csak tanul mindenki, legalább volt hozzá mersze. Van, aki évek után belátja, hogy mekkora nyomorék volt(szülő) és bocsánatot kér. Sok ilyenről is hallottam. Ehhez kell egy érzelmi intelligencia is. Hazugságokkal csak roncsolódik ez. Magadat fejleszd, ne mások életén csámcsogj.
2021. jan. 5. 15:51
33/54 anonim válasza:
Ez a rizsa, meg az indoklás, de a csattanót még nem tudjuk, anélkül semmit nem érnek a tanácsok...
Ui
Honnan gondolod hogy lusta vagyok? Egyebkent az vagyok. De ez hogy is jone ide, attol meg nekem is jogom van tanulni. Tudni mit kellene tennem, ha ocsikekent leszopnam a noverem pasijanak a dákojat. Vagy mittomen annyi kerdes van itt, annyi jo valasz: mi tegyek ekkor vagy akkor, de honnan tudjuk mi torten azutan? Erdekes
2021. jan. 5. 15:56
34/54 anonim válasza:
Gyerek vagy még te is látom, de nagyon. Nembaj, majd kapsz még sok pofont az élettől, aztán nem leszel ennyire bugyuta. :D Itt a hiba az volt, hogy a két fél egymásnak esett. Ez volt a hiba, amiért felelősséget kell vállalni. Ez van. :D Nem az őszinteség a hiba, hanem a hazudozás. Amíg nem tudtok felelősséget vállalni, addig mindig is gyerekek maradtok. Felnőtteknek jár csak boldogság, nem pedig nagyranőtt kölköknek.
2021. jan. 5. 16:03
35/54 anonim válasza:
40 éves vagyok és szűz, de szeretnék tanulni, másik hibájából és nem csak mások tanácsaiból, hanem az egész sztoriból
2021. jan. 5. 16:05
36/54 anonim válasza:
Na mi lett?
2021. jan. 5. 19:33
37/54 A kérdező kommentje:
Nővérem felpofozott, megvolt a nagy családi dráma, kiabálás, és anyámék kiraktak az utcára, mondván hogy nem elég hogy b*zi vagyok, de még egy szégyentelen is. úgyhogy most tesóm expasijánál vagyok, merthát nyilván ő is ki lett dobva. Sajnos máshova nem tudtam menni. De itt se sokáig maradhatok, mert a srác haragszik rám, amiért kitálaltam, de egyelőre befogadott.
2021. jan. 5. 20:26
38/54 anonim válasza:
Kiraktak az utcára? Atyaég... Ez kegyetlen. Hiába, nem csináltál "akkora" dolgot hogy kirakjanak. Basszus de durva
2021. jan. 5. 20:30
39/54 anonim válasza:
Hát nem hiszem, hogy ez igaz történet. Biztos nem ide jönnél irkálni utána 😆 Meg ezért kirakni? Hiszen tudták rólatok. Vicces vagy, bár sejtettem, hogy kamu az egész, de eléggé magad alá basztal most. Miért fogadna be az expasi is? Wtf? 💩💩💩💩
2021. jan. 5. 20:31
40/54 anonim válasza:
Engem kiraknának, biztos nem ide jönnék chatelni, hanem lelkileg összeroppannék. :D Kamcsis fiúka vagy apoka :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!