Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első orálos kalandotok?
14 évesen szoptam le az osztálytársamat, nem jött neki anno még semmi de isteni finom volt a kis sima farka ahogy gyalogattam a bőrt és szoptam a farkát. Azóta ha van lehetőségem kielégitek bárhogy, bárhol egy hasonló korú srácot.
Erdőbe vagy autóba, ez opció csak nálam sajna.
20F Vecsés és környéke
Már 38 voltam, mikor nyitottam a pasik felé is. Előtte csak közös hoki volt kamasz koromban.
Megismertem egy helyes vékony srácot egy uszodában, aki nagyon nézett. Második alkalommal kaptam az alkalmon, és figyeltem, mikor hagyja abba az edzést, és együtt tusoltunk így. Láttam, hogy rám rám mered a tekintete a szemközti kabinból. Elkezdtem alaposabban szappanozni magam, majd a farkamat jó alaposan megmostam, úgy, hogy láthassa. A hatás nem maradt el, neki is meg nekem is égnek állt a faszunk.
Átmentem hozzá a kabinba, és már térdelt is.
Utána rendszeresen összejártunk úszás után hozzá 69-ezni. Szép hagyma popsija volt, nagyon jól szopott, azóta is a 69 a kedvencem.
Chat-en irogattam a fiúk egymàs közt szobàban unalmamban, szórakozàsból vagy kívàncsisàgból,... Nem is tudom. Talàn mindhàrom indokkal.
Majd a beszélgetések soràn ott az egyik sráccal lebeszéltük a dolgokat. Elmegyünk egy vàrosszéli kis erdős helyre és leszopatom.
Hàt úgy is történt. Ennek már van vagy 15 éve kb. Kva jó volt teleélveztem a szàjàt, meg is lepődtem, milyen jol csinàlja a fiu is... Mondjuk ő is élvezte nagyon, szemkontakt is volt.
Na azóta bevallom magamnak aktív biszex vagyok. Ha izgalmamban úgy vagyok szívesen megdugok vagy leszopatok passzív sràcokat. Voltak rövidebb-hosszabb àllandó partnereim is. Izgató dolog.
Legelőször kb 6-7 évesen volt farok a számban. Egy velem korú sráccal csak bekaptuk egymásét és annyi.
Igazi szopás középiskola alatt a kollégiumban van, a szomszéd szobából egy sráccal.
Akkoriban mi is és mások is gyakran masszíroztuk egymást (minden hátsó szándék nélkül). Egyik este, mikor ő gyúrt engem, elkezdte puszilgatni, csókolgatni a nyakam és a hátam. (A szobatársai már aludtak.) Mondtam neki, hogy hagyja abba, mert már áll a f.szom. Erre mondta, hogy az övé is. Oda nyúltam és valóban. Kérdeztem tőle, hogy kiverjük-e egymásnak. Rögtön igen mondott. Kimentünk a wc-re, és elkezdtük egymásnak csapatni. Majd megkérdezte, hogy le merem-e szopni. Mondtam neki, ha ő bekapja, akkor én is. A következő pillanatban már a szájában volt a dákóm, nem sokkal később meg cseréltünk. Nem ment élvezésig a dolog, de nagyon jó volt. Onnantól rendszeresen csináltuk, míg együtt voltunk kolisok.
Ő kb. 16 volt, én 2 vagy 3 évvel idősebb. (Nem tudom, pontosan mikori születésű. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!